Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Dupa ce ati spalat rinichii in mai multe ape si le-ati taiat partea alba, ii puteti pregati pentru prajire.
Dupa ce ati spalat rinichii in mai multe ape si le-ati taiat partea alba, ii puteti pregati pentru prajire.
Ingrediente:
- 2 rinichi de vitel,
- o lingura de untura sau ulei,
- sare,
- 12 feliute de paine,
- o lingura de unt.
Mod de preparare:
Se curata rinichii, se taie felii destul de subtiri. Se infierbanta o lingura de untura.
Se usuca bine rinichii cu o carpa si se pun sa se rumeneasca pe amandoua partile 15 minute.
Nu trebuie uscati, pentru a nu-si pierde din fragezime.
Cand sunt aproape gata, se sareaza.
Mod de servire:
Se servesc fierbinti, cu felii de franzela prajita in unt.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.