Rinichi prajiti

Rinichi prajiti

Dupa ce ati spalat rinichii in mai multe ape si le-ati taiat partea alba, ii puteti pregati pentru prajire.

Ingrediente:

- 2 rinichi de vitel,
- o lingura de untura sau ulei,
- sare,
- 12 feliute de paine,
- o lingura de unt.

Mod de preparare:

1

Se curata rinichii, se taie felii destul de subtiri. Se infierbanta o lingura de untura.

2

Se usuca bine rinichii cu o carpa si se pun sa se rumeneasca pe amandoua partile 15 minute.

3

Nu trebuie uscati, pentru a nu-si pierde din fragezime.

4

Cand sunt aproape gata, se sareaza.

Mod de servire:

Se servesc fierbinti, cu felii de franzela prajita in unt.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

La fel ca si antricoatele de vaca, rinichii de vitel se pot asezona cu sos de mustar. ...
Pentru a va bucura de savoarea acestui preparat culinar, este indicat sa spalati rinichii in apa rece...
Sanatatea este esentiala. Fara ea, omul nu poate face aproape nimic asa cum si-ar dori. Fiecare parte...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare