Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Sitarul nu este gustos daca se pregateste imediat dupa ce a fost vanat.
Sitarul nu este gustos daca se pregateste imediat dupa ce a fost vanat.
Toamna trebuie tinut cu pene cu tot, cel putin 24 de ore, atarnat intr-un loc bine ventilat, iar pe timp racoros, poate fi tinut doua, trei zile.
Ingrediente:
- 6 sitari,
- 200 g slanina,
- o lingura de unt,
- 6 felii de paine,
- sare.
Mod de preparare:
Se curata de pene cu putin timp inainte de frigere.
Sitarii se pun in tava, se ung cu unt. Nu trebuie serviti prea uscati.
Mod de servire:
Cand sunt gata, se scot atele, se dau cu sare si se servesc cu slanina pe felii de paine prajita in unt.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.