Sitari la tava

Sitari la tava

Sitarul nu este gustos daca se pregateste imediat dupa ce a fost vanat.

Toamna trebuie tinut cu pene cu tot, cel putin 24 de ore, atarnat intr-un loc bine ventilat, iar pe timp racoros, poate fi tinut doua, trei zile.

Ingrediente:

- 6 sitari,
- 200 g slanina,
- o lingura de unt,
- 6 felii de paine,
- sare.

Mod de preparare:

1

Se curata de pene cu putin timp inainte de frigere.

2

Sitarii se pun in tava, se ung cu unt. Nu trebuie serviti prea uscati.

Mod de servire:

Cand sunt gata, se scot atele, se dau cu sare si se servesc cu slanina pe felii de paine prajita in unt.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Sitarul nu este gustos daca se pregateste imediat dupa ce a fost vanat. Toamna trebuie tinut cu...
Sitarul nu este gustos daca se pregateste imediat dupa ce a fost vanat. Toamna trebuie tinut cu...
O reteta mai putin cunoscuta printre romani se realizeaza din intestine de sitar in amestec cu ficat...