Sitari umpluti

Sitari umpluti

Sitarul nu este gustos daca se pregateste imediat dupa ce a fost vanat.

Toamna trebuie tinut cu pene cu tot, cel putin 24 de ore, atarnat intr-un loc bine ventilat, iar pe timp racoros, poate fi tinut doua, trei zile.

Ingrediente:

- 6 sitari,
- o ceapa mica,
- 100 g slanina,
- 100 g ciuperci,
- o lingura de unt,
- un ou,
- sare, piper,
- 200 g slanina,
- 6 felii de paine.

Mod de preparare:

1

Se curata de pene cand este aproape de a fi fript.

2

Se scot intestinele, se taie marunt impreuna cu ceapa, slanina si ciupercile.

3

Se prajesc usor 15 minute cu putin unt, la foc potrivit.

4

Se adauga sare, piper si cand totul s-a mai racorit si un ou.

5

Se amesteca bine, se umple sitarii.

6

Se invelesc in felii foarte subtiri de slanina, se ung cu unt si se frig in tava, la cuptor.

Mod de servire:

Se servesc pe felii de paine prajita in unt.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Sitarul nu este gustos daca se pregateste imediat dupa ce a fost vanat. Toamna trebuie tinut cu...
Sitarul nu este gustos daca se pregateste imediat dupa ce a fost vanat. Toamna trebuie tinut cu...
O reteta mai putin cunoscuta printre romani se realizeaza din intestine de sitar in amestec cu ficat...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare