Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Varza acra cu carne de vita sau porc se prepara in sezonul rece cand se pune varza la murat.
Varza acra cu carne de vita sau porc se prepara in sezonul rece cand se pune varza la murat.
Ingrediente:
- 600 g carne,
- o varza acra,
- 2 linguri de untura,
- putina boia de ardei,
- o lingura de bulion.
Mod de preparare:
Se taie carnea in bucati potrivite si se pune in apa fiarta ca sa spumeze.
Se lasa carnea la fiert cu sare in apa limpede timp de o ora, turnand din cand in cand putina apa calda.
Se spala in apa rece o capatana sau doua de varza murata. Se taie marunt ca fideaua.
Trebuie pusa din timp in cratita cu carne, deoarece varza murata fierbe mai greu.
Se pune apa, putina boia de ardei, piperul si o lingura de bulion.
Se lasa sa fiarba cel putin doua ore.
Se da apoi la cuptor inca o ora.
Pont: Mancarea trebuie sa fie grasa. Este mai gustoasa daca este pregatita din ajun.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.