Cum sa faci FASOLE SCAZUTA cu MUSCHI de PORC

Cum sa faci FASOLE SCAZUTA cu MUSCHI de PORC

Gospodinele din Romania sunt artiste in prepararea fasolei. Iahnia si cea batuta sunt printre preferate. Pentru un gust de succes, modul in care gatesti fasolea este esential. Dar sa trecem la reteta zilei, una usor diferita de cele clasice. Vorbim despre fasolea scazuta cu muschi de porc.

Ingrediente:

- un castron de fasole boabe verzi;

- 500 g de muschi de porc;

- un morcov;

- o ceapa;

- o jumatate de ardei kapia;

- o jumatate de ardei galben;

- o rosie mare( de gradina, daca ai posibilitatea);

- 5 crengute de patrunjel verde;

- 2 linguri de ulei;

- sare;

- piper;

- o lingurita de boia de ardei dulce;

- o jumatate de lingurita cimbru uscat;

- 2 linguri de pasta de tomate.

Mod de preparare:

- spala carnea, tamponeaz-o cu un servetel si tai-o in bucati potrivite.

- decojeste morcovul si da-l pe razatoarea mare.

- curata ceapa si toac-o marunt.

- curata ardeiul kapia si pe cel galben, apoi taie-i cuburi.

- decojeste rosia de pielita si toac-o.

- spala patrunjelul, rupe-i coditele si toaca-l marunt.

- incinge uleiul intr-o oala, inabuseste carnea pe toate partile, apoi pune legumele pregatite, in afara de rosie.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Fasolea boabe este foarte hranitoare si te ajuta sa lupti cu o multime de boli. Ca sa...
Fasolea nefiarta suficient provoaca gaze in exces. Dar pana sa ajungi la fierbere, trebuie sa o inmoi...
Fasolea verde reprezinta o minunatie culinara in sezon si nu numai. Daca vrei sa te bucuri de...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare