5 diete rapide pentru slabit

Descopera cinci diete care te ajuta sa scapi mai repede de kilogramele nedorite! 

Dieta de 7 zile. Slabesti 1 kilogram pe zi
Dieta - un cuvant foarte prezent pe buzele femeilor, mai ales dupa varsta de 30 ani. Inainte de a te gandi, insa, la o dieta, trebuie sa stii ca unele masuri de alimentatie dau roade, fara efecte secundare grave, iar altele sunt adevarate pericole pentru sanatate. Trebuie sa iti cunosti bine organismul, pentru a putea aplica dieta potrivita. Azi, iti prezentam o dieta severa, dar eficienta: dieta de 7 zile! ... Mai mult »
Dieta daneza sau dieta de 13 zile
Dieta daneza sau dieta de 13 zile este o alegere curajoasa, deoarece e foarte stricta, saraca in nutrienti si necesita o atentie speciala. Din fericire, daca nu poti tine cura timp de sase zile, o poti opri si apoi relua peste trei luni. Meniu dieta daneza: Ziua 1 Mic dejun – o ceasca de cafea si un cubulet de zahar. Pranz – 2 oua fierte, 400 g de spanac si... Mai mult »
Dieta cu suc de marar. Slabesti 5 kilograme in 7 zile
Mararul este o verdeata extrem de folosita in bucataria romaneasca si nu numai. Nu e o planta doar gustoasa, ci si sanatoasa, fiind foarte importanta in tratarea multor boli. Daca vrei sa slabesti rapid dar fara sa riscuri majore, ai la indemana dieta cu suc de marar. Dieta cu suc de marar. Ce trebuie sa faci: - amesteca o mana de frunze proaspete de marar cu 7 linguri de apa. ... Mai mult »
Dieta indiana. Slabesti 8 kilograme intr-o saptamana
Dieta indiana este recunoscuta ca fiind una echilibrata, care nu presupune infometarea si nici un efort alimentar extrem ce ar putea provoca dezechilibre drastice in organism. Dieta indiana dureaza doar o saptamana, te ajuta sa iti detoxifici organismul si sa slabesti nu mai putin de 8 kilograme. Schema pentru dieta indiana: ZIUA 1 - mananca doar fructe(pepene rosu, portocale, mere, rodii, capsuni etc) in ce cantitate doresti. - abtine-te de... Mai mult »
Cum sa slabesti 5 kilograme in 7 zile. Dieta cu patrunjel
Patrunjelul reprezinta o bomba de vitamina C, fiind de 4 ori mai bogat in acest compus organic decat o portocala! Aceasta planta aromata este un bun stabilizator al tensiunii, repara ficatul si ajuta la functionarea rinichilor! Nutritionistii au aratat ca patrunjelul poate fi folosit intr-o cura de slabire! O astfel de dieta (salata, in acest caz) te ajuta sa dai jos 5 kilograme in doar o saptamana! De ce ai... Mai mult »

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Vrei sa slabesti? Nu te-ai hotarat ce dieta sa adopti? Daca te afli in aceasta situatie, atunci...
Proteinele joaca un rol major in organism, fiind importante si in pierderea in greutate. Carnea slaba precum...
Multe persoane vor sa scape rapid de kilogramele in plus. Daca te afli intr-o situatie asemanatoare, nu...