Cum sa detoxifici rinichii

Cum sa detoxifici rinichii

Rinichii au o particularitate, cand vine vorba despre afectiuni: prezinta arareori simptome clare! Din aceasta cauza, e bine sa fii preventiv in privinta sanatatii lor! Pentru a face o curatare a rinichilor este important sa consumi legume, fructe si plante specifice!

Iti prezentam, in cativa pasi, ce trebuie sa faci pentru a detoxifia rinichii.

1. Urzica este forte bogata in vitamina C si ajuta la eliminarea fluidelor din rinichi. Desi se mai impun studii suplimentare pentru confirmare, urzica este folosita de secole ca un remediu natural pentru sanatatea rinichilor. Daca vrei sa-ti detoxifici rinichii,e recomndabil sa consumi urzica in ceaiuri, in doza de trei cesti pe zi.

2. Rehmannia. Ia suplimente de Rehmannia, o planta traditionala chinezeasca care e foarte eficienta in procesul de curatare a rinichilor. Radacina de rehmannia glutinosa este privita ca un tonic suprarenal (al glandelor adrenale), activitate demonstrata in diferite studii experimentale. De asemenea, este un bun diuretic, folosit in special de femei.

3. Radacina de Brusture. Diureticele stimuleaza rinichii si ajuta corpul sa scape de excesul de fluide, indeosebi apa si sodiu. Brusturele este un diuretic natural care va incuraja corpul sa elimine surplusul de fluide prin urina. Cu cat vei elimina mai multe fluide prin urina cu atat vei ajuta organismul sa elimine mai repede deseurile. Daca ai probleme cu retentia de apa, consulta un medic inainte de a incepe sa consumi radacina de brusture.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pietrele de la rinichi pot fi eliminate in multe feluri, de la anumite medicamente, la nedorita interventie...
Coada– calului(Equisetum arvense) era folosita, in trecut, ca abraziv pentru curatarea oalelor sau pentru lustruirea lemnului. Partile...
Simulect este o pulbere care trebuie amestecata cu un solvent pentru a se obtine o solutie injectabila...