Cum sa scapi rapid de 5 kilograme

Cum sa scapi rapid de 5 kilograme

Cele mai importante reguli ale unei diete alimentare sunt evitarea infometarii si stabilirea unui plan fix, de la care sa nu va abateti.

Iata cum puteti scapa rapid de 5 kilograme:

1. Hidratati-va in mod corespunzator, pe tot parcursul unei zile. Este indicat sa consumati cel putin 2 litri de apa, precum si fructe si legume proaspete si sa evitati sucurile carbogazoase, deoarece au un continut ridicat de zahar.

2. Alimentati-va in mod corespunzator, cu 3 mese si doua gustari pe zi sau 6 mese mai mici, pentru a va mentine metabolismul in miscare. Nu sariti peste micul dejun, deoarece aceasta este cea mai importanta masa a zilei, care va confera energie pentru intreaga zi. Totodata, incercati sa nu mancati dupa ora 6 seara si sa luati o cina cat mai usoara.

3. Faceti multa miscare, acasa, pe strada sau la sala, pentru a va intari masa musculara, grabind metabolismul si arzand mai multe calorii. Este indicat sa mergeti mult pe jos, sa urcati pe scari si nu cu liftul sau sa luati lectii de dans, pentru a fi cat mai activi, in vederea scaderii cat mai usoare in greutate.

4. Schimbati-va atitudinea vis-a-vis de diete. Nu va lasati influentati de mass-media cand vine vorba de scaderea in greutate. Gatiti acasa si faceti-va propriul plan de slabire. Consumati alimente sarace in calorii, dar bogate in vitamine si minerale. Luati totul ca pe un lucru firesc si cura de slabire nu va mai parea o corvoada.

5. Nu in ultimul rand este foarte important sa fiti realisti, atunci cand va stabiliti un tel si sa va acceptati forma corpului, deoarece oricat de mult ati slabi, acest lucru nu poate fi schimbat. Faceti-va un plan pentru dieta, in asa fel incat sa va simtiti bine in propria piele din punct de vedere mental si fizic. Nu fiti prea duri cu voi insiva si invatati sa va iubiti asa cum sunteti. Astfel veti reusi sa scadeti in greutate oricat de mult va propuneti.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Vrei sa slabesti? Nu te-ai hotarat ce dieta sa adopti? Daca te afli in aceasta situatie, atunci...
Fructele si legumele sunt alimente importante in cadrul multor diete. Nu toate, insa. Anumite fructe si legume...
Dieta daneza sau dieta de 13 zile este o alegere curajoasa, deoarece e foarte stricta, saraca in...