Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Albusul de ou este o sursa importanta de proteine de care te poti folosi chiar si atunci cand prepari un desert in casa.
Albusul de ou este o sursa importanta de proteine de care te poti folosi chiar si atunci cand prepari un desert in casa.
Noi va propunem o reteta dulce de paine cu albus, nuci si stafide
Ingrediente:
12 albusuri, un pahar zahar pisat,
un pahar faina, un pahar nuci amestecate cu stafide,
unt pentru uns forma.
Mod de preparare:
Se bat albusurile spuma, adaugand incet zaharul pisat.
Se adauga faina si un pahar de nuci amestecate cu stafide.
Se toarna compozitia intr-o forma dreptunghiulara, unsa cu unt si presarata cu faina.
Se coace la foc potrivit circa o ora.
Cand este gata se rastoarna si dupa ce s-a racit, se taie felii subtiri.
Ponturi:
Painea de albus cu nuci si stafide este mai gustoasa a doua zi.
Ca sa nu se intareasca, este recomandat sa o inveliti intr-o folie alimentara.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.