Reteta: Rulouri cu nuca

Reteta: Rulouri cu nuca

Pentru rulourile cu nuca se prepara acelasi aluat din branza de vaca folosit la obtinerea rulourilor cu marmelada.

Ingrediente:

150 grame branza de vaca,
150 grame unt,
150 grame faina,
2 linguri rase zahar,
un praf de sare,
un varf de lingurita bicarbonat,
nuci macinate,
miere
ou pentru uns deasupra.

Mod de preparare:

1

Se face un aluat din branza de vaca, unt, faina, zahar, sare si bicarbonat.

2

Se framanta bine, se intinde o foaie groasa ca de taitei, se taie dreptunghiuri potrivit de mari, se ung cu nuci macate amestecate cu miere, se fac sul, se ung cu ou, se presara zahar si se coc la foc potrivit.

Mod de servire:

Rulourile se scot pe o farfurie intinsa si se consuma reci, la orice ora din zi.

Etichete: rulouri, nuca, aluat, branza vaca

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Perfecte pentru o zi linistita in familie, rulourile cu marmelada sunt un dulce de casa ce poate...
Rulourile obtinute din piept de pasare sunt usor de realizat si pot fi umplute dupa preferinte. Noi...
Cornuletele dulci sunt asimilate de multi romani sarbatorilor de iarna! Se prepara simple sau cu diverse umpluturi,...