Cum sa faci crema de FISTIC cu MASCARPONE

Cum sa faci crema de FISTIC cu MASCARPONE

Astazi, iti prezentam un desert foarte gustos si simplu de facut: crema de fistic cu mascarpone. Bucura-te de reteta!

Ingrediente pentru crema:

- 70 g de fistic;

- 100 g de mascarpone;

- 2 galbenusuri;

- 35 g de zahar;

- 100 ml de frisca lichida;

- 2 linguri de zahar tos.

Ingrediente pentru servit:

- 100 ml de frisca lichida;

- 10 capsuni;

- 20 g de fistic maruntit;

- frunzulite de menta.

Mod de preparare:

- amesteca fisticul curatat cu 2 linguri de mascarpone si cele 35 g de zahar.

- amesteca bine galbenusurile cu cele doua linguri de zahar tos pana ce se albesc.

- adauga, apoi, restul de mascarpone, amesteca bine si adauga pasta de fistic.

- bate frisca foarte rece si se adauga. Amesteca delicat.

- repartizeaza amestecul in cupe cu felii de capsuni.

- lasa crema la rece timp de 2 ore si apoi serveste-o cu frisca, fistic si frunzulite de menta deasupra.

Pofta buna!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Inghetata din avocado cu fistic este foarte usor de facut, are un gust fresh, bogat si racoritor....
Fisticul este alaturi de migdale si nuci un fruct oleaginos cu beneficii miraculoase asupra sanatatii. Fisticul consumat...
Aceasta este o minunata supa crema de rosii, plina de savoare, care este suficienta pentru patru persoane. ...