Papricas de crap

Papricas de crap

Crapul poate fi pregatit in aceleasi combinatii, ca si carnea de pasare, de vita, de porc sau ovine.

Daca va place papricasul si sunteti amatori de retete pescaresti, fie ca alegeti crap, stiuca, salau sau biban, papricasul se poate obtine dintr-un singur peste sau in amestec, la alegere.

Ingrediente:

- un crap de 1 kg

- 3 cepe mijlocii

- 1 lingura de untura

- 2 linguri de bulion

- ½ lingurita de boia

- sare.

Mod de pregatire:

1

Se curata crapul si se taie in bucati potrivite.

2

Se prajeste ceapa taiata foarte subtire, cu o lingura de untura.

3

Cand incepe sa se ingalbeneasca, turnam bulionul subtiat si amestecat cu boiaua de ardei.

4

Punem sare.

5

Adaugam pestele si-l lasam sa fiarba inabusit.

Se serveste cald.

Etichete: papricas, crap, peste

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Crapul prajit se prepara rapid si poate fi servit cu felii de lamaie sau cu mujdei de...
Preparat la cuptor impreuna cu ulei si condimente, crapul este un peste gustos de apa dulce care...
O reteta de week-end gustoasa si sanatoasa, care se prepagateste cat ai zice “peste” este crapul la...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare