Cum poate fi salvata o casnicie

Cum poate fi salvata o casnicie

Casatoria este o relatie bazata pe incredere, iar cand aceasta dispare, datorita infidelitatii, abuzului de alcool, a deceptiilor sau din alte motive, ambii parteneri trebuie sa depuna eforturi considerabile pentru a-si salva casnicia.

Iata cateva sfaturi in acest sens:

Primul pas este acela ca ambii parteneri sa fie de acord sa depuna eforturi pentru a-si salva casatoria si sa constientizeze ca acest lucru poate implica mult timp si rabdare din partea amandorura.

Apoi, cei doi trebuie sa se intrebe ce fel de casnicie isi doresc si sa analizeze daca ideile lor sunt realiste.

De asemenea, este indicat ca un cuplu aflat in impas sa ceara ajutorul unui specialist, cum ar fi un psiholog, un preot sau un consilier specializat pe astfel de probleme, care sa-i ajute sa-si salveze casatoria, deoarece acest lucru nu este deloc usor.

Urmatorul pas este acela de recastigare a incredererii reciproce, partenerii fiind dispusi sa spuna mereu adevarul, sa comunice si sa nu-si ascunda nimic unul altuia ( inclusiv e-mailuri, sms-uri, etc).

Un alt pas in salvarea unei casnicii este acela de a evidentia calitatile partenerului, de fata cu familia si prietenii si de fata cu el.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Viata de cuplu reprezinta una dintre cele mai frumoase dar si grele incercari la care este supus...
A fi un sot bun nu este imposibil. Trebuie doar sa va urmati inima, constiinta si sa...
Daca formati un cuplu de ceva timp cu persoana iubita, cu siguranta ati fost agasati de multe...