Muschi de porc la frigare

Muschi de porc la frigare

Muschiul de porc fript la gratar sau pus pe frigare este foarte gustos daca se prepara ca la carte.

Desi nu este nevoie decat de carne, condimente si grasime, muschiul de porc nu se serveste in sange, asemeni fripturii de vita, ci se tine pe foc pana este bine patruns.

Ingrediente:

- 1,5 kg muschi de porc,

- sare,

- unt/ulei.

Mod de preparare:

1

Se sareaza si se tine o jumatate de ora.

2

Se zvanta cu o carpa, se asaza pe frigare, se leaga si se frige pe jaratec bine incins.

3

La inceput se invarteste mai rar, pana ce prinde muschiul o crusta deasupra.

4

Se unge din timp in timp cu unt topit, cu o pana.

Mod de servire:

Muschiul de porc la frigare se consuma cu un mix de legume sau cartofi prajiti si salata.

Etichete: muschi porc, frigare, legume

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

O friptura suculenta la gratar este muschiul de porc. Acesta se frige dupa ce se portioneaza in...
Pentru frigere se folosesc cateva bucati de vita care se asaza pe jaraticul bine incins. Ingrediente: -...
Pentru un camping in aer liber, puiul la frigare este o alegere delicioasa, mai ales daca aveti...