Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Pentru frigere se folosesc cateva bucati de vita care se asaza pe jaraticul bine incins.
Pentru frigere se folosesc cateva bucati de vita care se asaza pe jaraticul bine incins.
Ingrediente:
- 1,5 kg muschi,
- 2 linguri de unt,
- sare.
Mod de preparare:
Se curata muschiul. Se scot cu un cutitas scutit toate pielitele si tendoanele, care se intaresc la fript lasandu-se insa grasimea.
Se sareaza si se tine o jumatate de ora. Se zvanta cu o carpa, se asaza pe frigare, se leaga si se frige pe jaratec bine incins.
La inceput se invarteste mai rar, pana ce prinde muschiul o crusta deasupra.
Se unge din timp in timp cu unt topit, cu o pana. Cand este gata, mijlocul trebuie sa fie inca putin in sange.
Se scoate muschiul de pe frigare si se taie fierbinte, avand in vedere sa nu se piarda zeama care iese la taiat.
Mod de servire:
Se serveste cu garnitura de cartofi sau de alte legume. La fel de bun ca muschiul de vita este si muschiul de porc la frigare.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.