Afla cum se face supa de fasole verde

Afla cum se face supa de fasole verde

Pentru zilele de post, zeama de carne poate fi inlocuita cu supa limpede de zarzavat.

Ingrediente:

- 2 litri zeama de carne sau supa limpede de zarzavat,
- 250 g fasole fidea,
- 2 galbenusuri rascoapte.

Mod de preparare:

1

Se alege fasole verde fidea, se spala si se taie in bucatele mici.

2

Se fierbe in zeama de carne sau intr-o supa limpede de zarzavat.

3

Inainte de a servi se presara in fiecare farfurie cu supa putin galbenus rascopt, trecut printr-o sita rara.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Astazi, iti prezentam o reteta pentru o supa de sezon foarte gustoasa si plina de vitamine: supa...
Raceala ne da tarcoale la orice pas. Oricat am incerca sa o evitam, ne poate lovi cand...
O supa consistenta foarte apreciata in Italia este supa minestrone. Ingrediente: - 4 litri apa, - 200...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare