Afla cum se face supa de fasole verde

Afla cum se face supa de fasole verde

Pentru zilele de post, zeama de carne poate fi inlocuita cu supa limpede de zarzavat.

Ingrediente:

- 2 litri zeama de carne sau supa limpede de zarzavat,
- 250 g fasole fidea,
- 2 galbenusuri rascoapte.

Mod de preparare:

1

Se alege fasole verde fidea, se spala si se taie in bucatele mici.

2

Se fierbe in zeama de carne sau intr-o supa limpede de zarzavat.

3

Inainte de a servi se presara in fiecare farfurie cu supa putin galbenus rascopt, trecut printr-o sita rara.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ajiaco este o supa traditionala columbiana, preparata in special in Bogota. Este o mancare bogata si cremoasa,...
Supa de galuste este prezenta pe masa multor romani. Se face dupa multe retete si e foarte...
Azi ti-am pregatit o reteta de supa simpla, hranitoare si foarte sanatoasa. Este vorba despre supa de...