Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Supa de ceapa este un remediu natural pentru raceala, dar si o importanta sursa de iod.
Supa de ceapa este un remediu natural pentru raceala, dar si o importanta sursa de iod.
Daca iti place aceasta leguma iute si vrei sa te protejezi de raceli in anotimpul rece, afla cum se prepara aceasta supa de ceapa.
Ingrediente:
- 3 litri apa,
- 250 grame ceapa,
- 2 linguri unt,
- o lingura faina,
- sare,
- 6 felii de paine prajita in unt,
- o lingura branza rasa.
Mod de preparare:
Se taie ceapa in felii foarte subtiri si se pune la foc cu o lingura de unt.
Nu trebuie sa se ingalbeneasca. Cand incepe sa se inmoaie, se trage cratita pe marginea focului, se adauga faina.
Se amesteca mereu si cand ceapa si faina au luat o culoare galbuie, se sting cu apa sau, mult mai bine, cu zeama de carne, amestecand continuu.
Se pune sare si se lasa sa fiarba incet in sfert de ora.
Intre timp, se prajesc feliile de paine in unt.
Mod de servire:
Supa de ceapa se serveste cu 1-2 feliute de paine si cascaval ras.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.