Afla cum se prepara supa de ceapa

Afla cum se prepara supa de ceapa

Supa de ceapa este un remediu natural pentru raceala, dar si o importanta sursa de iod.

Daca iti place aceasta leguma iute si vrei sa te protejezi de raceli in anotimpul rece, afla cum se prepara aceasta supa de ceapa.

Ingrediente:

- 3 litri apa,
- 250 grame ceapa,
- 2 linguri unt,
- o lingura faina,
- sare,
- 6 felii de paine prajita in unt,
- o lingura branza rasa.

Mod de preparare:

1

Se taie ceapa in felii foarte subtiri si se pune la foc cu o lingura de unt.

2

Nu trebuie sa se ingalbeneasca. Cand incepe sa se inmoaie, se trage cratita pe marginea focului, se adauga faina.

3

Se amesteca mereu si cand ceapa si faina au luat o culoare galbuie, se sting cu apa sau, mult mai bine, cu zeama de carne, amestecand continuu.

4

Se pune sare si se lasa sa fiarba incet in sfert de ora.

5

Intre timp, se prajesc feliile de paine in unt.

Mod de servire:

Supa de ceapa se serveste cu 1-2 feliute de paine si cascaval ras.

Etichete: supa, supa ceapa, ceapa

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Astazi, iti prezentam o reteta pentru o supa de sezon foarte gustoasa si plina de vitamine: supa...
Raceala ne da tarcoale la orice pas. Oricat am incerca sa o evitam, ne poate lovi cand...
O supa consistenta foarte apreciata in Italia este supa minestrone. Ingrediente: - 4 litri apa, - 200...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare