Ciorba de cap de nisetru

Ciorba de cap de nisetru

Ciorba obtinuta din cap de nisetru sau morun se prepara similar cu cea de crap, iar procesul termic dureaza aproximativ o ora.

Ingrediente

- 2 litri apa

- 1 litru bors

- 1 kg cap de nisetru sau morun

- zarzavat de supa

- 2 rosii

- frunza de marar

- patrunjel

- leustean sau tarhon

- 3 linguri de orez

- sare.

Mod de preparare:

Se taie in bucati capul de nisetru sau morun si se face la fel ca ciorba de crap, adaugand la fiert, dupa gust, frunze de leustean, tarhon, rosii curatite de pielite si seminte si putina boia de ardei.

Pentru a-i imbogati gustul, puteti servi borsul de peste cu smantana, ornat cu leustean proaspat taiat.

Etichete: ciorba, peste

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ciorba de peste se poate acri atat cu bors, cat si cu zeama de varza. Iata o...
Aceasta ciorba, preparata cu peste de apa dulce si paprika picanta este gatita de catre pescari, in...
Ciorba de linte si naut cu afumatura - o minunatie culinara, pe care daca n-ai incercat-o, pana...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare