Ciorba de peste cu zeama de varza

Ciorba de peste cu zeama de varza

Ciorba de peste se poate acri atat cu bors, cat si cu zeama de varza.

Iata o reteta de ciorba de peste care se acreste cu zeama de varza. Pentru ca ciorba sa nu iasa foarte acra, inainte de a adauga zeama de varza in preparatul lichid, testati-o. La nevoie, o puteti dilua cu apa.

Ingrediente

- 3 litri zeama de varza

- zarzavat de supa

- 600 g peste

-  verdeata.

Mod de preparare

1

Se fierbe cu zarzavat taiat marunt: morcov, patrunjel, ceapa.

2

Cand este aproape gata, se pune pestele curatit si taiat in bucati potrivite.

3

Se lasa sa fiarba cat trebuie, se ia spuma, se potriveste de sare si se adauga dupa gust verdeata taiata marunt (marar, patrunjel, tarhon etc.).

Etichete: ciorba, peste, varza

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ciorba obtinuta din cap de nisetru sau morun se prepara similar cu cea de crap, iar procesul...
Aceasta ciorba, preparata cu peste de apa dulce si paprika picanta este gatita de catre pescari, in...
Ciorba de linte si naut cu afumatura - o minunatie culinara, pe care daca n-ai incercat-o, pana...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare