Supa vanatoreasca. Ingrediente:
- 150 grame de carne la alegere(pui, porc sau chiar carne de vanat, daca ti-e la indemana);
- un cartof;
- un morcov;
- o ceapa;
- o rosie;
- 2 catei de usturoi;
- sare, dupa gust;
- piper negru macinat, dupa gust;
- marar, dupa gust;
- patrunjel, dupa gust;
- seminte de susan, dupa gust.
Supa vanatoreasca. Mod de preparare:
- taie carnea in bucati medii(4-5 cm);
- decojeste cartoful, morocvul si ceapa;
- taie cartoful, morcovul si ceapa in cubulete sau fasii;
- pune o tigaie cu putin ulei pe foc;
- pune si un ceaun cu apa pe alt ochi;
- muta carnea in tigaie si prajeste-o pana se rumeneste putin;
- transfera carnea in ceaun;
- prajeste cartofii pana se rumesc in tigaia in care ai rumenit si carnea;
- adauga cartofii in ceaun;
- rumeneste putin morcovul si ceapa tot in tigaie, apoi adauga-le in ceaunul cu celelalte ingrediente;
- lasa supa la fiert putin;
- sareaza supa si adauga rosiile taiate in bucati potrivite, usturoiul maruntit, verdeata tocata si semintele de susan;
- opreste focul imediat ce carnea e gatita;
- supa iti va oferi o senzatie de satietate, mai ales in combinatie cu painea preferata(recomandam paine cu seminte coapta)
Spor la treaba si pofta buna!
Citeste si: Friptura vanatoreasca