Cum poti conecta un iPhone 5 la dispozitivele video?

Cum poti conecta un iPhone 5 la dispozitivele video?

In mod normal, daca iti cumperi iPhone-ul dintr-un magazin, personalul de acolo va fi cel care iti va activa noul smartphone.

Daca, in schimb, ti-ai cumparat telefonul online, te poti duce cu el la un magazin cu servicii GSM (unde ti-l vor activa contracost) sau il poti activa manual, acasa, urmand pasii urmatori.

1

Asigura-te ca ai instalat cea mai nou versiune iTunes. Ca sa verifici acest lucru, porneste iTunes si selecteaza "Check for Updates" din meniul iTunes (sau din meniul Help, daca esti pe calculator). In cazul in care ai gasit un update, descarca-l si instaleaza-l. Daca nu exista update, inseamna ca ai cea mai noua versiune iTunes.

2

Conecteaza vechiul tau iPhone la calculator (sau iCloud) si salveaza cu ajutorul optiunii de Back up toate informatiile importante.

3

Inchide vechiul tau iPhone.

4

Poti alege sa activezi telefonul in timp ce acesta este conectat la calculator.

5

Porneste iPhone-ul nou, apasand butonul on/off din coltul drept superior al telefonului.

O data ce s-a deschis telefonul, o sa iti apara pe ecran un Asistent Setup , care te va ghida pas cu pas in: acceptarea termenilor si conditiilor, crearea unui nou (sau logarea cu un vechi) ID Apple, setarea iCloud-ului, activarea serviciilor de localizare a telefonului si recuperarea informatiilor din backup.

Click aici pentru noul iPhone 5!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Autentificarea faciala reprezinta cel mai comod sistem de deblocare a telefonului mobil. Nu mai e necesara folosirea...
Telefoanele inteligente au inlocuit, deja, foarte multe dispozitive folosite de omul modern. Iar aplicatiile noi disponibile pentru...
Ecranul unui telefon este compus din sticla, partea tactila si ecranul LCD. Cand scapi mobilul sau cand...