Cum poti adauga tonuri de apel pe un telefon cu Android?

Cum poti adauga tonuri de apel pe un telefon cu Android?

Procesul de adaugare a unor tonuri de apel pe un telefon cu Android poate fi destul de complicat, deoarece daca selectati si trageti un ton de apel pe telefon, acesta poate ajunge in colectia de muzica.

Iata cateva trucuri, care va pot ajuta in acest sens:

- Conectati memoria telefonului la un computer, prin USB sau printr-un adaptor microSD, care ajuta la conectarea cardului de memorie la computer.

- Dechideti folderul cu fisiere de pe telefon, prin My Computer si selectati drive-ul prin care este conectat telefonul la computer. Veti putea vedea astfel mai multe foldere cu aplicatii de pe telefon si fisierele pe care le-ati adaugat pana in acel moment.

- Creati un nou dosar, cu denumirea Ringtones (tonuri de apel).

- Deschideti folderul cu tonuri de apel al telefonului. Este mai usor daca salvati tonurile de apel intr-un folder separat de colectia cu muzica de pe computer.

- Selectati si trageti fisierul cu tonuri de apel in folderul Ringtones de pe telefon. Deconectati telefonul de la computer.

- Accesati setarea Sound (sunet) de pe telefon. De pe ecranul de start, apasati tasta de navigare a meniului si selectati Settings. Apoi selectati Sound si meniul Phone ringtone. Cautati in lista tonul de apel (ringtone) pe care doriti sa-l utilizati.

Daca nu va apare niciun ringtone in lista, opriti si reporniti telefonul, iar ringtonurile vor fi vizibile in lista, deoarece sistemul Android cauta automat noile fisiere, odata repornit.

Etichete: telefon, android, ringtone

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Apelul prin telefon ramane una dintre cele mai folosite metode de comunicare in societatea moderna. Introduci un...
Dependenta de telefon este o realitate sociala. Din pacate, tot mai multi oameni sunt cuprinsi de aceasta...
Telefoanele inteligente au inlocuit, deja, foarte multe dispozitive folosite de omul modern. Iar aplicatiile noi disponibile pentru...