Cum sa folosesti telefonul. 7 aplicatii formidabile

Cum sa folosesti telefonul. 7 aplicatii formidabile

Telefoanele inteligente au inlocuit, deja, foarte multe dispozitive folosite de omul modern. Iar aplicatiile noi disponibile pentru smartphone-uri apar cu o frecventa uimitoare. Practic, tehnologia parca n-are limite!

Astazi, iti prezentam o serie de aplicatii pe care cu siguranta vei dori sa le folosesti. Utilitatea lor e indiscutabila.

1. Creste nivelul de siguranta. Daca te intorci acasa pe jos, seara tarziu si te simti in nesiguranta pe strada, foloseste aceasta aplicatie( disponibila pe getbsafe.com)! Vei putea trimite mesaje SOS catre contactele de urgenta si poti inregistra audia si video. De asemenea, aplicatia va urmari prin GPS locul unde te afli si va seta un cronometru care va trimite automat o alarma prietenilor daca nu il dezactivezi la timp.

2. Te ajuta sa iei decizii potrivite. Cauti restaurantul ideal pentru prima intalnire, dar nu te poti hotari? Pentru a nu pierde timpul si pentru a decide cat mai potrivit, introdu caracteristicile fiecarui restaurant in parte si permite aplicatiei sa iti sugereze cea mai buna alegere. Vei avea un raspuns instant! Din pacate, aceasta aplicatie nu este disponibila in App Store, dar ai la dispozitie o aplicatie similara pentru dispozitivele iOS( descarc-o de pe itunes.apple.com/us/app/choicemap/id632370293?mt=8).

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

In mod normal, daca iti cumperi iPhone-ul dintr-un magazin, personalul de acolo va fi cel care iti...
Se inaspresc legile in ceea ce priveste utilizarea telefonului mobil in trafic! Daca soferii nu mai au...
Ecranul unui telefon este compus din sticla, partea tactila si ecranul LCD. Cand scapi mobilul sau cand...