Cum poti mari memoria interna a oricarui tip de telefon cu Android?

Cum poti mari memoria interna a oricarui tip de telefon cu Android?

Memoria interna a oricarui tip de telefon cu Android poate fi marita din mai multe motive, cum ar fi lipsa de spatiu liber, pentru a face loc pentru o aplicati mult dorita sau pentru a putea urmari un film de pe telefon.

Iata cateva sfaturi, in acest sens:

- Accesati meniul Setari al telefonului, fie cu ajutorul meniului de derulare in jos sau prin sectiunea Aplicatii si apoi selectati Settings.

- Derulati in jos, pana ajungeti la sectiunea Storage (stocare), ce are de regula o icoana de forma unei unitati hard disk.

- Selectati "Make more space" ( creeaza mai mult spatiu) din sectiunea "Internal storage" (spatiu intern de stocare). Va aparea instant un nou ecran, care va intreba daca doriti sa stergeti unele informatii temporar fie pentru "Only rarely used apps" (aplicatii folosite numai rar) sau "All applications" (pentru toate aplicatiile).

- Selectati optiunea dorita. Daca nu doriti sa optati pentru niciuna dati "Next", pentru a merge mai departe.

Noul ecran va intreba daca doriti sa mutati unele aplicatii in alt spatiu de stocare al telefonului sau daca doriti sa dezinstalati unele aplicatii.

Pagina 1/2
Etichete: telefon, android, aplicatii

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cum pot fi create copii de rezerva a informatiilor de pe un telefon cu Android? Tehnica telefoanelor...
Telefoanele inteligente au inlocuit, deja, foarte multe dispozitive folosite de omul modern. Iar aplicatiile noi disponibile pentru...
Se inaspresc legile in ceea ce priveste utilizarea telefonului mobil in trafic! Daca soferii nu mai au...