Cum sa restrictionezi primirea de apeluri pe un telefon mobil Samsung?

Cum sa restrictionezi primirea de apeluri pe un telefon mobil Samsung?

In prezent, Samsung este una dintre cele mai mari firme producatoare de telefoane mobile.

Noile modele au mai multe optiuni, care permit configurarea, de catre utilizatori, a telefonului mobil, pentru a se putea bucura de toate caracteristicile noilor modele.

Daca doriti sa blocati cateva sau toate apelurile primite pe un telefon Samsung, trebuie doar sa activati optiunea de restrictionare din telefon, directionand astfel toate apelurile de la numerele blocate, catre casuta vocala.

Iata care sunteti pasii prin care puteti restrictiona primirea de apeluri pe un telefon mobil Samsung:

1

Alegeti optiunea dorita de blocare a apelurile primite. Puteti bloca unele apeluri sau doar apelurile primite de la anumite persoane. Pentru a bloca toate apelurile, mergeti in meniul principal al telefonului mobil Samsung si alegeti icoanele Tools (Unelte) si Settings (Setari).

2

Localizati sectiunea Call Settings (Setari apeluri) si selectati-o. Va va aparea o lista de optiuni despre ce doriti sa faceti cu apelurile primite. Selectati optiunea Call Restrictions (Restrictionari apeluri) si selectati YES (da), din optiunea Incoming (apeluri primite). Acest lucru va seta telefonul mobil Samsung sa blocheze toate apelurile primite si sa le redirectionze spre casuta vocala. Optiunea de restrictionare a apelurilor difera de la un model de telefon Samsung la altul. Unele modele permit blocarea tuturor apelurilor primite de la numerele, care nu se afla in lista personala de contacte, iar altele pot restrictiona doar apelurile de la numerele aflate in agenda telefonului.

3

Daca ati primit apeluri telefonice de la persoane necunoscute sau care nu apar in agenda telefonului, puteti sa puneti acele numere in lista de restrictii. Salvati numerele respective si adaugati-le o denumire.

4

Localizati denumirea respectiva, sub care le-ati salvat in agenda si apasati butonul Edit. Cautati in lista de optiuni aparuta optiunea Sounds (Sunete) sau Tones (Tonuri) si dati OK.

5

In meniul Sounds sau Tones selectati optiunea No Ring (fara sunet) si dati OK. O data aceasta optiune activata, nu veti auzi telefonul atunci cand primiti apeluri de la numerele blocate, acestea fiind automat directionate spre casuta vocala. 

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Inainte de aparitia modelului Samsung Galaxy S2 Android 4.0.4., poza de ecran putea fi facuta apasand concomitent...
Telefonul mobil este un mare purtator de microbi! In vremuri de coronavirus, acesta reprezinta un real pericol...
Telefonul mobil este un accesoriu fara de care nu ne putem imagina lumea moderna! Utilitatea sa este...