Telefon mobil

Lista articolelor despre telefon mobil pe AflaCum.ro

Articole despre telefon mobil

Citeste cele mai noi articole despre telefon mobil publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre telefon mobil, pe AflaCum.ro!

Telefonia mobila evolueaza pe zi ce trece, ca de altfel intreaga lume a electronicii! Asa se face ca de la retelele 4G, in doar cativa ani, vom ajunge la 5G!

Tehnologia 5G va permite utilizatorului sa descarce filme HD, sa vada continut 4k sau 8K  pe telefonul sau, in doar cateva secunde!

Ce reprezinta 5G?

Bateriile externe se aseamana destul de mult cu hard-disk-urile externe, iar greutatea lor variaza in functie de capacitate, intre 100 si 250 grame. Acestea au devenit accesorii importante pentru utilizatorii de telefoane mobile, avand in vedere autonomia redusa a acumulatorilor.

Bateriile externe sunt foarte utile, daca nu stai prea mult acasa sau la birou. Esti toata ziua prin oras cu treaba? Un astfel de gadget este mai mult decat potrivit, pentru ca te ajuta sa pastrezi smartphone-ul in viata pentru mai mult timp.

Poti cumpara o baterie externa din magazinele de specialitate, la preturi cuprinse intre 70 si 250 lei, in functie de brand si de capacitate. Daca nu stai bine cu banii sau pur si simplu nu doresti sa investesti intr-un asemenea produs, poti face unul acasa!

Sanatatea este de nepretuit, asadar trebuie intretinuta, deoarece o data pierduta, nu poate fi rascumparata cu toti banii din lume.

Iata 10 lucruri daunatoare pentru sanatate, de evitat:

1. Odihna necorespunzatoare este asociata cu imunitatea scazuta si cu alte probleme de sanatate, deoarece lipsa unui program corect de somn (7-8 ore pe noapte) creste riscul aparitiei infectiilor si a altor afectiuni, precum bolile cardiovasculare, hipertensiunea, diabetul si obezitatea.

Unii oameni au probleme atunci cand invata, deoarece nu pot sa se concentreze asupra unei sarcini de lucru timp indelungat.

Exista, insa, unele metode prin care puteti sa lasati la o parte distragerile si sa va concentrati pe deplin, asupra a ceea ce aveti de studiat.

Gasiti un mediu potrivit pentru studiu. In general este bine sa eliminati distragerile pe cat posibil in timp ce invatati.

Telefoanele mobile sunt micile gadget-uri de care am devenit, cu totii, dependenti in ultimele 2 decenii (poate chiar mai mult, de cand telefoanele au inceput sa se transforme in smartphone-uri).

De aceea, in momentul in care realizam ca este posibil sa ne fi pierdut telefonul, ne panicam si tratam situatia ca o adevarata tragedie.

Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi in momentul in care iti dai seama ca nu-ti gasesti telefonul?

Fa rapid rost de un alt telefon si suna-te! In cazul in care suna si il auzi undeva in apropierea ta, inseamna ca ai noroc si doar l-ai pus intr-un loc de care ai uitat. Urmeaza sunetul pana la locul in care se ascunde telefonul tau pierdut.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.