Agrise

Lista articolelor despre agrise pe AflaCum.ro

Articole despre agrise

Citeste cele mai noi articole despre agrise publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre agrise, pe AflaCum.ro!

Agrisele, cunoscute in popor si sub numele de coacaze-salbatice, sunt fructe bogate in polifenoli, adica antioxidanti care ajuta la reducerea riscului de boli cardiovasculare. Poti consuma agrise in stare naturala sau le poti conserva pentru sezonul rece. Azi, ti-am pregatit o reteta simpla si eficienta pentru conservarea agriselor.

Cum sa conservi agrisele. Ingrediente:

- 500 grame de agrise;

Agrisele sunt niste fructe mici, rotunde si rosii din care se poate obtine compot, dar si alte preparate dulci.

Compotul de agrise se prepara astfel:

Ingrediente:

- 500 g agrise,
- 250 g zahar,
- un pahar de apa,
- vanilie.

Mod de preparare:

Se aleg agrise nu prea coapte.

Se ciupesc codita si floarea uscata din varf si se spala.

Agrisele sunt niste fructe mici si rosii, uneori si verzi, bogate in saruri minerale care se consuma crude sau in diverse preparate, cum ar fi dulceata de agrise.

Ingrediente:

- un pahar cu varf de agrise alese,

Agrisele sunt niste fructe de culoare rosu aprins care se coc in luna iunie.

Din ele se pot face diverse conserve pentru iarna, iar un preparat gustos care este consumat cu placere este pelteaua de agrise.

Ingrediente:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.