Antiparazitar, medicamente

Lista articolelor despre antiparazitar si medicamente pe AflaCum.ro

Articole despre antiparazitar si medicamente

Citeste cele mai noi articole despre antiparazitar si medicamente publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre antiparazitar si medicamente, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Permax si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Este un antiparazitar indicat in oxiuriaza, trichinelloza, ascaridioza, anchilostomiaza, in infectii simple sau mixte.

Compozitie: Suspensie pentru uz intern continand mebendazol 0,02 g/ml.

Citeste prospectul medicamentului Tiberal, comprimate 250 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Recomandat in urmatoarele afectiuni ale tractului genito-urinar la barbati si femei: trichomonaza (provocata de Trichomonas vaginalis) - vaginite, vulvite, uretrite; amibiaza - in toate infectiile intestinale provocate de Entamoeba histolytica (inclusiv dizenteria amibiana), precum si in toate formele de amibiaza extraintestinala (in special abcesul amibian al ficatului); lambliaza.

Prezentare farmaceutica: Comprimate orale a 250 mg si 500 mg ornidazol (ambalaje cu 20 buc.).

Citeste prospectul medicamentului Tinidazol, solutie perfuzabila 2g/l si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Profilaxia si tratamentul infectiilor cu anaerobi cand nu se poate aplica tratamentul oral: septicemii, sinuzite, pneumonii, abcese pulmonare, osteomielite, avort septic, peritonite, infectii intraabdominale sau ale plagilor dupa interventii chirurgicale.

Infectii cu: Bacteroides fragilis, alte specii de Bacteroides si fusobacterii, peptococi, peptostreptococi, clostridii, Veillonella. Profilaxia infectiilor cu bacterii anaerobe. In interventiile chirurgicale pe tractul gastrointestinal, aparat urinar si genital.

Citeste prospectul medicamentului  Flagyl, ovule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul curativ al infectiilor medicochirurgicale cu germeni anaerobi sensibili. Amibiaza severa cu localizare intestinala si hepatica. Lambliaza, trichomoniaza urogenitala, vaginite nespecifice.

Prezentare: Cutii a 20 comprimate filmate de 250 mg. Suspensie buvabila 4%, flacon de 120 ml, cu lingurita de masura. Cutii a 10 ovule de 500 mg.

Citeste prospectul medicamentului  Atrican, 250 mg capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Antiparazitar: in tratamentul tricomonazelor uro-genitale.

ATRICAN 250 mg, capsule gastro-rezistente

In orice familie, exista, probabil, o trusa de prim ajutor. Unii pun mai mult pret pe ea, dotand-o cu tot ce trebuie, altii au minimum de medicamente, pentru raceala si mici accidente. Indiferent in ce categorie te afli, trebuie sa stii ca medicamentele se pastreaza dupa anumite reguli.

Iata o lista de greseli comune pe care oamenii le fac in privinta trusei de prim ajutor:

1. Incalci conditiile de depozitare. Toate pastilele isi pierd efectul, in conditii de umiditate crescuta. Nu le pastra, asadar, in baie, chiar daca ai acolo un dulap. Bucataria nu este, de asemenea, un loc propice pentru depozitarea medicamentelor. Fluctuatiile de temperatura si umiditatea constanta influenteaza negativ calitatea medicamentelor. Cel mai bine ar fi sa depozitezi medicamentele in dormitor sau in camera de zi(living).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Medicamentele pe care le iei iti fac mai mult bine sau mai mult rau? E genul de...
Colesterolul marit este un semnal de alarma tras de organism cum ca ceva este in neregula. Iata...
Sportivilor li se intampla in mod frecvent sa-si rupa degetele, insa acest lucru se poate intampla oricui,...
De multe ori parintii au de-a face cu incapatanarea copiilor, atunci cand trebuie sa le administreze medicamente,...
Daca ai obiceiul sa te tratezi cu medicamente solubile este momentul sa stii cum iti pot afecta...
Piscaturilde de purici pot fi foarte deranjante, deoarece cauzeaza mancarimi si o senzatie de disconfort. Exista, insa,...