Apnee, suplimente alimentare

Lista articolelor despre apnee si suplimente alimentare pe AflaCum.ro

Articole despre apnee si suplimente alimentare

Citeste cele mai noi articole despre apnee si suplimente alimentare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre apnee si suplimente alimentare, pe AflaCum.ro!

Oricine se poate simti obosit, din cand in cand. Daca, insa, va simtiti lipsiti de energie in mod constant si nu puteti sa va indepliniti indatoririle zilnice, inseamna ca suferiti de oboseala acuta.

Iata trei metode prin care puteti invinge oboseala:

1. Combaterea oboselii de zi cu zi

Spirulina este un supliment alimentar sub forma de pilule sau de pulbere creat pe baza de cyanobacteria, o alga naturala. Ea poate fi introdusa cu succes in dieta deoarece e bogata in proteine(pana la 70%), aminoacizi esentiali, vitaminele B, vitamina C, D, A si E, potasiu, calciu, crom, cupru, fier si magneziu.

Beneficiile consumului de spirulina:

- superaliment – spirulina este benefica mai ales in cazul persoanelor cu anumite deficiente. Spre exemplu, cei care asimileaza greu sau pierd diferite substante esentiale pentru sanatatea organismului(magneziu, fier, iod, cupru, calciu etc);

Laptele matern este foarte sanatos si medicii incurajeaza mamele sa-si hraneasca astfel bebelusii.

Insa alaptarea poate fi un lucru destul de dificil pentru proaspetele mamici.

Iata cum poate fi imbunatatita lactatia fara efort:

Printre cele mai recomandate suplimente alimentare de care organismul are nevoie in sezonul rece se numara propolisul.

Acest produs apicol contine o multime de nutrienti, cu beneficii miraculoase asupra sanatatii. Folosit inca din antichitate pentru tratarea diverselor afectiuni, propolisul are origini grecesti, iar din punct de vedere etimologic inseamna "inaintea cetatii", in sensul ca propolisul este un scut folosit de albine ca sa isi protejeze stupul.

Proprietati:
Propolisul contine o multime de substante nutritive cu rol terapeutic. Cele mai importante sunt acidul ferulicflavonoidele, aminoacizii, siliciul, magneziul, cuprul si substantele antibiotice.

Tot mai multe persoane sufera in secolul XXI de tulburari ale somnului.

Partea ceea mai grava a acestei situatii este ca cei mai multi dintre oameni nu sunt constienti ca au aceste probleme, care le pot ameninta serios sanatatea.

Iata cateva semne clare ca o persoana sufera pe timpul noptii: