Barba, sanatate

Lista articolelor despre barba si sanatate pe AflaCum.ro

Articole despre barba si sanatate

Citeste cele mai noi articole despre barba si sanatate publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre barba si sanatate, pe AflaCum.ro!

Barbia poate arata ce fel de copilarie ai trait, spune un studiu realizat recent pe 6 600 adolescenti cu varste cuprinse intre 12 si 17 ani.

Iata cum afecteaza copilaria forma barbiei si a maxilarului.

1. Barbie proeminenta(prognatism). Prognatismul determina maxilarul inferior sa stea in fata maxilarului superior, impingand maxilarul inferior inainte. Prognatismul mandibular poate sa cauzeze inghesuirea dintilor, iar la unele persoane dintii inferiori pot sa acopere dintii frontali superiori. De asemenea, persoanele care au prognatism pot avea mugurii dentari in pozitii anormale. Apar si dificultati in procesul de mestecare a alimentelor. Boala are, in cele mai multe cazuri, cauze genetice.

Traim, de multe ori, cu senzatia ca trebuie sa investim multi bani in produse de ultima generatie pentru a avea grija de corpul nostru. Nu e chiar asa. Un stil de viata sanatos nu inseamna neaparat cheltuieli majore. Exista o multime de alternative ieftine. Ne trebuie doar putina dorinta si ceva creativitate.

Cum sa imbunatatesti starea de sanatate. 8 metode economice:

1. Exercitii pentru a scapa de gusa.

Ai trecut de  50 ani? Probabil, e un moment minunat din viata ta plina de impliniri! In egala masura, insa, imbatranirea poate aduce probleme de ordin psihic si fizic. Asta mai ales daca nu ai un stil de viata sanatos. Altfel spus, dupa 50 ani trebuie sa fii atent/a la obiceiurile cotidiene. In fond, imbatranirea nu trebuie sa insemne un declin al sanatatii.

Poti fi plin/a de viata pe masura ce imbatranesti! Pentru asta trebuie sa ai grija de sanatatea ta, sa adopti obiceiuri sanatoase, sa ai activitate fizica, sa consumi alimente potrivite etc.
Iata cum poti sa te mentii sanatos/sanatoasa, dupa varsta de 50 ani:

A. Obiceiuri sanatoase:

Barba este considerata a fi un semn de masculinitate, putere, forta si intelepciune. Cu toate acestea, in cautarea obtinerii unei barbi bogate si stralucitoare, multi barbati nu reusesc din cauza mancarimii incontrolabile si a ingrijirii inadecvate. Daca incerci sa iti lasi barba, dar nu reusesti sa ii dai o forma, sa o faci sa para compacta si sanatoasa, inseamna ca ai nevoie de sfaturile de mai jos.

1. Regula celor 4 saptamani. Prima si cea mai dificila etapa dureaza 4 saptamani. In aceasta perioada, ai nevoie de vointa si rabdare. Totul din cauza mancarimii si iritatiilor.

2. Nu neglija pielea. Daca ai trecut cu bine peste prima luna, acum ai un inceput de barba si trebuie sa incepi ingrijirea sa. Este important sa speli barba in mod regulat si sa exfoliezi celulele moarte cu ajutorul unui scrub, pentru a preveni incurcarea firelor de par si pentru a hidrata barba.

Sanatatea ta trebuie sa fie pe primul plan! Cu cat esti mai sanatos, cu atat iti reusesc mai bine actiunile cotidiene. Pentru a avea grija de organismul tau, e necesar sa reduci stresul, sa dormi bine si sa ai o alimentatie potrivita. Pe langa rutina zilnica, exista si o serie de trucuri simple, care te pot ajuta in momentele dificile. Astazi, le vom aduce in prim-plan pe cele mai putin cunoscute. Unele ti se vor parea chiar ciudatele, insa, crede-ne, sunt eficiente.

Trucuri mai putin cunoscute pentru o sanatate de fier:

Mersul la toaleta pe timp de noapte. Daca nevoile fiziologice te-au trezit din somn, aplica acest truc simplu. Inchide un ochi in timp ce mergi la baie. Explicatia e simpla. Vei aprinde lumina in acel moment, iar creierul va crede ca e,deja, dimineata si trebuie sa te trezeasca. Daca mentii un ochi inchis, vei pacali organul ce nu doarme niciodata. Astfel, vei putea adormi cu usurinta, dupa ce revii de la toaleta.

Milioane de oameni intampina probleme de vedere, in fiecare an. Multe dintre bolile care afecteaza ochii au ca rezultat pierderea partiala sau chiar totala a vederii, iar unele afectiuni pot fi corectate prin purtarea de ochelari sau de lentile de contact.

Iata ce trebuie sa faci pentru a intampina problemele de vedere:

1. Mergi regulat la un consult oftalmologic. Testul oftalmologic este potrivit pentru a determina daca ai nevoie sau nu de ochelari. In plus, pot fi dignosticate edorite afectiuni ale ochilor, ce pot fi, apoi, tratate eficient.
Specialistii recomanda efectuarea regulata a unui consult oftalmologic. Un astfel de test este benefic nu doar pentru a determina daca o persoana are sau nu nevoie de ochelari, ci si pentru diagnosticarea unor posibile afectiuni, care descoperite din timp, pot fi tratate eficient.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Bioritmul reprezinta ritmul activitatii organismului datorat particularitatilor biologice individuale. Putini stiu, insa, ca fiecare organ din corpul...
Bioritmul reprezinta ritmul activitatii organismului datorat particularitatilor biologice individuale. Putini stiu, insa, ca fiecare organ din corpul...
Pentru a-ti verifica starea de sanatate este indicat sa consulti periodic medicul de familie. Acesta te va...
Sanatatea este esentiala pentru orice om. Orice ai intreprinde, in orice domeniu ai activa, ai nevoie de...
Trucurile de frumusete sunt necesare, mai ales in cazul femeilor. Din pacate, nu toate sunt sanatoase. Cand...
Multi oameni sunt convinsi ca fericirea inseamna sa te casatoresti si sa faci copii. In realitate, exista...