Bomboane

Lista articolelor despre bomboane pe AflaCum.ro

Articole despre bomboane

Citeste cele mai noi articole despre bomboane publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre bomboane, pe AflaCum.ro!

Pericolul numit zahar este prezent in fiecare aliment/bautura dulce. Si ca orice exces, consumul de zahar produce dependenta. Vestea buna este, insa, ca aceasta dependenta poate fi invinsa in doar 10 zile. Iata ce trebuie sa faci in aceasta perioada, daca vrei sa scapi de dependenta de zahar.

Nu consuma bauturi cu calorii. Fiecare suc contine o cantitate mare de zahar. Cand bei un astfel de produs, e ca si cum ai incepe sa mananci cuburi de zahar. Nu e bine pentru un dependent de zahar! Asadar, sucul de care vorbim ofera organismului o crestere accentuata a nivelului de zahar din sange si crestere in greutate. Inlocuireste-l cu apa potabila si minerala. Acestea curata organismul, potolesc setea si nu-ti fac rau.

Mananca alimente bogate in proteine si multe legume. Proteinele nu cresc nivelul de zahar din sange , oferind organismului energie si o importanta senzatie de satietate. Ouale, pestele si puiul sunt produse esentiale, in acest caz. Alte alimente care te ajuta sa reglezi nivelul zaharului din sange sunt legumele, cu exceptia cartofilor. Toate celelalte sunt permise si chiar necesare: diferite feluri de varza, dovlecel, castraveti, etc. Si nu uita de verdeturile proaspete. Legumele vor oferi organismului carbohidratii necesari. Acestia nu cresc brusc zaharul din sange si vor fi transformati in energie, nu in grasimi.

Iti plac bomboanele facute in casa? Iti prezentam , azi, o reteta aparent ciudata, dar simpla si care garanteaza un gust special. Vorbim despre bomboanele facute din suc carbogazos!

Cum sa faci bomboane din suc carbogazos. Ai nevoie de :

- o sticla de suc carbogazos( 1,5 litri, pe baza de fructe, de preferat);

Ciocolata utilizata este anume pentru glasat.

Pasi de urmat:

Se taie bucati ciocolata, se pune intr-o cratita mica sa se topeasca intr-alt vas cu apa abia calda, ferind sa intre vreo picatura de apa, care ar face-o imediat sa se zahariseasca.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.