Branzeturi, oua umplute

Lista articolelor despre branzeturi si oua umplute pe AflaCum.ro

Articole despre branzeturi si oua umplute

Citeste cele mai noi articole despre branzeturi si oua umplute publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre branzeturi si oua umplute, pe AflaCum.ro!

De Craciun masa festiva este umpluta cu o multime de preparate apetisante, incat este greu sa le refuzi.

Si totusi, ca sa nu suferi de indigestie dupa o masa copioasa, sunt cateva combinatii alimentare de care trebuie sa te feresti. Mananca cu prudenta din toate preparatele, fara sa abuzezi de tocaturi, carne grasa si alte bombe hipercalorica, periculoase pentru silueta si devastatoare pentru sanatate.

Stii care sunt combinatiile alimentare interzise de sarbatori? Ei bine, iata cateva ingrediente care nu trebuie amestecate la masa de Craciun, mai ales daca suferi cu stomacul, ai probleme cu fierea sau cu ficatul.

Masa de Revelion este intotdeauna un motiv de mandrie pentru gospodinele si gospodarii din Romania! Arata extraordinar, e plina de bucate traditionale, insa nu lipsesc nici preparatele speciale, care creeaza mereu o imagine aparte. Azi, ti-am pregatit o reteta care va intregi peisajul unei mese bogate de sarbatori: oua umplute cu somon!

Oua umplute cu somon. Ingrediente:

- 7 oua de gaina mari/8 oua de gaina medii(daca ai oua de casa, cu atata mai bine);

Va plac mancarurile picante? Daca da, incercati o reteta aperitiv extrem de simpla: oua umplute picante.

Ingredientele pentru aceasta reteta sunt:
- 6 oua,
- 2 galbenusuri ou,
- 1 lingurita mustar,
- 100 g ulei,
- 100 g carne de pasare sau sunca de pui,
- 2 castraveti in otet,
- sare,
- piper.

Pana la un anumit punct metoda de preparare a acestei retete este asemanatoare cu cea de la prepararea maionezei. Astfel:

Daca ai pofta de un aperitiv rapid si hranitor, poti incerca reteta de oua umplute cu ficat.

Ingrediente:
- 6 oua,
- 100 g ficat de pasare,
- unt (30g),
- un varf de lingurita sare,
- piper.

Mod preparare

Un aperitiv gustos si hranitor il reprezinta ouale umplute cu ciuperci si sunca.

Pentru aceasta reteta ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

- 6oua, 2 galbenusuri,

Mancate in cantitati normale, ouale reprezinta un aliment benefic pentru organism, iar cand sunt umplute cu pasta de peste acestea devin deja un preparat delicios.

Pentru aceasta reteta avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 6 oua,
- 50 g unt,
- 1 lingura pasta de peste (preferabil anchois).

Metoda preparare

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.