Cozonac

Lista articolelor despre cozonac pe AflaCum.ro

Articole despre cozonac

Citeste cele mai noi articole despre cozonac publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre cozonac, pe AflaCum.ro!

Cuibul de viespi este un preparat dulce care poate fi consumat in orice moment al zilei. Multi romani il prefera la micul dejun cu o cana de lapte dulce langa.

Ingrediente:

- 400 grame de faina alba;

Cozonacul trandafir cu stafide reprezinta o alternativa la cozonacul clasic, datorita aspectului deosebit. Gustos si aromat, acest cozonac este foarte potrivit pentru sarbatori si ocazii festive.

Ingrediente:

- 600 grame de faina;

Cozonacul este unul dintre ingredientele nelipsite de pe masa de Craciun! Astfel, pentru a va asigura ca acesta nu va lipsi de pe masa dumneavoastra, mai jos gasiti 6 retete delicioase de cozonac!

De Craciun masa festiva este umpluta cu o multime de preparate apetisante, incat este greu sa le refuzi.

Si totusi, ca sa nu suferi de indigestie dupa o masa copioasa, sunt cateva combinatii alimentare de care trebuie sa te feresti. Mananca cu prudenta din toate preparatele, fara sa abuzezi de tocaturi, carne grasa si alte bombe hipercalorica, periculoase pentru silueta si devastatoare pentru sanatate.

Stii care sunt combinatiile alimentare interzise de sarbatori? Ei bine, iata cateva ingrediente care nu trebuie amestecate la masa de Craciun, mai ales daca suferi cu stomacul, ai probleme cu fierea sau cu ficatul.

Un desert consistent, hranitor si deosebit de aromat este cozonacul pufos cu fulgi de migdale.

Acest cozonac poate fi preparat de Paste, Craciun, dar si in alte momente din an cand ai pofta de ceva dulce preparat in casa.

Ingrediente:

- 600 grame faina,

-  o ceasca lapte,

- 2 oua intregi,

- 2 galbenusuri,

- ½  lingurita sare,

- 140 grame unt proaspat,

- 2 linguri zahar,

- 20 grame drojdie,

-  vanilie,

- 2 linguri de unt topit,

- 150 grame migdale,

- 100 grame zahar.

Citeste reteta integrala pe Mysweets.ro pentru a afla cum se prepara cozonacul pufos cu fulgi de migdale.

Cozonacul umplut cu mac este o alternativa a coznacului traditional de casa.
Daca pentru aluat se folosesc aceleasi ingrediente ca la cozonacul clasic, umplutura difera, in sensul ca in loc de stafide, cacao, rahat sau nuci, acest cozonac de casa se umple cu mac.

Citeste reteta integrala pe Mysweets.ro pentru a afla cum se prepara cozonacul umplut cu mac si alte mirodenii.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Aceasta crema, asa cum ii spune si numele se foloseste la prepararea cozonacului, dar si la umplerea...
Daca aveti prin casa cozonac vechi si nu vreti sa il aruncati, budinca de cozonac este solutia. ...