Condiment, tarhon

Lista articolelor despre condiment si tarhon pe AflaCum.ro

Articole despre condiment si tarhon

Citeste cele mai noi articole despre condiment si tarhon publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre condiment si tarhon, pe AflaCum.ro!

Tarhonul este cunoscut, in general, pentru aroma sa speciala care foloseste in bucatarie. Insa aceasta planta nu este doar un condiment de exceptie, ci are si beneficii uimitoare pentru sanatate. Sa vedem despre ce este vorba.

Tarhonul contine uleiuri volatile, flavonoide, minerale, mucilagii, vitamine.

Beneficiile consumului de tarhon:

Chiftelele marinate au un gust deosebit daca sunt combinate cu tarhon sau alte ierburi aromate, cum sunt frunzele de dafin.

Ingrediente:

- 750 g carne macra (vaca, porc, miel),
- o ceapa miilocie,
- o felie de paine,
- un morcov,
- un cartof,
- un ou (sau o ligura de faina),
- sare, piper,
- verdeata tocata,
- 2 Iinguri de pesmet,
- 100 g untura.

Tarhonul face parte din grupa ierburilor si condimentelor aromate.

Aceasta planta perena se foloseste in arta culinara in stare proaspata, fie uscat, fie conservat in otet.

Ingrediente:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.