Configurare

Lista articolelor despre configurare pe AflaCum.ro

Articole despre configurare

Citeste cele mai noi articole despre configurare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre configurare, pe AflaCum.ro!

Daca vreodata vei dori sa imparti hard-disk-ul tau in mai multe parti, denumite partitii sau volume, acest articol te va indruma in acest sens.

Este posibil sa-ti doresti acest lucru pentru a asigura integritatea anumitor tipuri de date, pentru a instala mai multe sisteme de operare pe un singur computer, sau pentru a limita spatiul ocupat de diverse tipuri de date, cum ar fi fisiere video sau audio.

Procesul de partitionare al unui hard-disk nu este atat de complicat, pe cat de mare este riscul de a pierde datele pe care le contine. Din acest motiv, este obligatorie salvarea datelor sau a informatiilor pentru care nu vrei sa existe riscul de a le sterge.

Metoda 1: Crearea unei partitii in Windows XP, Vista sau Windows 7

Citeste pasii de mai jos si afla cum sa configurezi o adresa de email pe un smartphone HTC Droid Incredible.

DROID Incredible este un smartphone dezvoltat de HTC. Telefonul a fost lansat in aprilie 2010 si produs pana in martie 2011. Acesta dispune de o camera de 8 megapixeli, software pentru editarea imaginilor, sistem de operare Android cu HTC Sense, un procesor Snapdragon de 1 GHz pentru performante imbunatatite, si permite partajarea continutului media pe site-uri ca Facebook, Flickr si Picasa.

HTC incredible este compatibil cu clienti de email ca Gmail, Facebook, Microsoft Exchange ActiveSync, Post Office Protocol versiunea 3 (POP3) si Internet Message Access Protocol (IMAP). Acest articol te invata cum sa-ti configurezi adresele de email de la Gmail, Facebook, and Microsoft Exchange pe telefonul tau DROID Incredible.

Acest articol te invata cum sa determini motivul pentru care un computer nu vrea porneasca. Daca exista o problema legata de hardware sau una referitoare la configurari.

Opreste computerul. Asigura-te ca toate cablurile de alimentare sunt la locul lor.

Reporneste computerul. Analizeaza.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.