Dieta rapida

Lista articolelor despre dieta rapida pe AflaCum.ro

Articole despre dieta rapida

Citeste cele mai noi articole despre dieta rapida publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre dieta rapida, pe AflaCum.ro!

Dieta de detoxifiere rapida cu mere este apreciata de persoanele care incearca acest lucru pentru prima data, deoarece nu se interpune activitatii lor obisnuite.

Aceasta dieta curata ficatul si rinichii si este benefica sanatatii intregului organism, iar continutul ridicat de pectina din mere ajuta la reducerea nivelului de colesterol. Dieta de detoxifiere rapida cu mere curata organismul de toxine si grasimi in numai trei zile, creand o stare generala de bine.

Inainte de a incepe o astfel de dieta cereti sfatul medicului de familie, pentru a va asigura ca sunteti suficient de sanatosi pentru ca dieta sa fie benefica organismului.

In timp ce majoritatea dietelor rapide nu sunt indicate pentru sanatate, nu putem spune acelasi lucru despre dieta cu morcovi.

Aceasta dieta rapida si ieftina nu iti pune in pericol sanatatea si te scapa de colacei.

Bogat in substante nutritive, morcovul contine minerale, betacaroten, multe fibre, vitaminele B si C si celuloza. Este recomandat in afectiunile pielii si ale ficatului, deoarece curata organismul de toxine si amelioreaza starea de disconfort din timpul unei crize de indigestie sau toxiinfectii alimentare. De asemenea este recomandat in afectiunile stomacului (ulcer gastric, enterocolite, constipatie), datorita faptului ca actioneaza ca un pansament in bolile de natura digestiva. Tot morcovul este indicat in guta, artrita, reumatism si hepatica

Dieta rapida este una care se bazeaza pe principii similare cu dieta lui Michel Montignac.

Secretul este sa mananci pe saturate, dar sa tii cont de asocierile culinare.

Dieta “6 in 10” se bazeaza pe un numar redus de calorii si pe un aport ridicat de glucide care cresc senzatia de satietate. Ideea este ca alimentele prescrise in aceasta dieta sa fie consumate in cantitati limitate.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.