Drojdie, boli infectioase

Lista articolelor despre drojdie si boli infectioase pe AflaCum.ro

Articole despre drojdie si boli infectioase

Citeste cele mai noi articole despre drojdie si boli infectioase publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre drojdie si boli infectioase, pe AflaCum.ro!

Drojdia de bere este un aliment miraculos pentru sanatate, care nu trebuie sa lipseasca din nicio gospodarie.

Folosita la dospirea cozonacilor de sarbatori, la aluaturi dulci si sarate, drojdia de bere previne racelile, dar si o multime de boli infectioase.

Proprietatile drojdiei de bere:

Drojdia este indicata in hrana pasarilor! Aceasta substanta are rolul de a creste productia de oua, intarind , in egala masura, si coaja acestora. Sigur ca este necesara dozarea drojdiei in alimentatia pasarilor. Excesul de drojdie poate provoca probleme grave in efectiv, de la diaree pana la canibalism!

Hranirea gainilor - cand sa le dai drojdie? Le poti administra drojdie in mancare in orice moment al anului. Exista, insa, anumite perioade cand drojdia da un randamanet sporit. De exemplu, iarna tarziu si primavara devreme e o perioada excelenta pentru a introduce drojdia in grna pasarilor. De ce? Pe parcurusl iernii, imunitatea zburatoarelor scade(ca si la oameni de altfel) si apare un deficit de vitamina B1(boala Beri-beri). De asemenea, pasarile sufera si din cauza deficitului de vitamina D si calciu. In acest sens, drojdia creeaza un echilibru in organismul gainii. Alte momente prielnice pentru administrarea de drojdie pasarilor ar fi toamna, dupa perioada de naparlire sau oricand exista o scadere a productiei de oua.

Hranirea gainilor - de ce e benefica drojdia? Drojdia contine proteine, acizi grasi si alte elemente care sunt benefice pentru sanatatea pasarilor. De obicei, drojdia este introdusa in hrana gainilor pentru ca:

Invartita se poate prepara cu mac, mere, nuca, branza sau dulceata. Reteta nu difera prea mult. Iata cum arata o invartita cu mac, asa cum se facea pe vremea bunicii.

Ingrediente aluat:

- 3 cesti de faina;

Citeste prospectul medicamentului  E-Mox, capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: E-Mox este indicat in boli infectioase bacteriene cu germeni sensibili la produs: Infectii respiratorii: pneumonie, bronsita, bronho-pneumonie, abces pulmonar, amigdalita, faringita, laringita.

Infectii genito-urinare: cistite, pielonefrite, uretrite, gonoree. Infectii dermatologice, ale oaselor si tesuturilor moi, erizipel, celulite, limfagite.

Citeste prospectul medicamentului  Europirin, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul simptomatic al febrei si al durerii in bolile infectioase, gripa, raceala comuna; nevralgii, mialgii, cefalee, dureri dentare (exceptand cazurile de dinainte sau dupa o interventie chirurgicala), lumbago, dureri musculare, dureri menstruale.

Reumatism poliarticular acut, poliartrita reumatoida si alte boli reumatismale. Profilaxia trombozelor arteriale la nivelul coronarelor si vaselor cerebrale, combaterea tulburarilor provocate de agregarea plachetelor in trombocitemie. Profilaxia arsurilor solare.

Citeste prospectul medicamentului  CEFOTAX , pulbere injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Boli infectioase cu bacterii sensibile la Cefotax, ca: infectii ale tractului respirator; infectii renale si ale tractului urinar; septicemie, meningite si endocardite bacteriene; infectii ale oaselor, articulatiilor, tesutului moale si pielii;peritonite, infectii ale cailor biliare si ale tractului gastro-intestinal; infectii O.R.L.; infectii genitale. Tratamentul cu Cefotax in infectiile severe ce pun in pericol viata, poate fi indicat alaturi de antibiotice aminoglicozidice, dar administrarea trebuie facuta cu seringi separate.

Compozitie: Flacoane injectabile a 0,5g sau 1g cefotaxim.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.