Dureri cronice, pozitie incorecta cap

Lista articolelor despre dureri cronice si pozitie incorecta cap pe AflaCum.ro

Articole despre dureri cronice si pozitie incorecta cap

Citeste cele mai noi articole despre dureri cronice si pozitie incorecta cap publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre dureri cronice si pozitie incorecta cap, pe AflaCum.ro!

Pozitia incorecta a capului poate cauza dureri cronice, amortirea bratelor si mainilor, prinderea unor nervi sau incapacitatea de a respira corect. Iata cateva sfaturi despre cum o puteti corecta:

Pozitionati-va monitorul computerului in mod ergonomic, la nivelul ochilor, la o distanta de 45-60 de centimetri de fata.  

Evitati sa purtati ghiozdane sau posete grele, pe umar, deoarece va vor da o postura incorecta.

Dolforin este un plasture transdermic si trateaza durerile cronice severe care pot fi vindecate adecvat doar cu analgezice opioide.

Compozitie: Dolforin 25 micrograme/ora: un plasture transdermic (cu o suprafata de eliberare de 15 cm2) contine fentanil 4,8 mg. Acesta corespunde eliberarii unei cantitati de 25 micrograme fentanil pe ora.

Dolforin 50 micrograme/ora: un plasture transdermic (cu o suprafata de eliberare de 30 cm2) contine fentanil 9,6 mg. Acesta corespunde eliberarii unei cantitati de 50 micrograme fentanil pe ora.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.