Fazan

Lista articolelor despre fazan pe AflaCum.ro

Articole despre fazan

Citeste cele mai noi articole despre fazan publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre fazan, pe AflaCum.ro!

La fel de buna ca rata pe varza este si carnea de fazan pregatita cu varza acra.

Ingrediente:

- un fazan,
- 300 g slanina,
- o varza murata mijlocie,
- 2 linguri de untura,
- un paharel de vin alb.

Fazanii inabusiti se pun la cuptor pe un pat de slanina cu ceapa si se lasa la fiert in suc propriu.

Ingrediente:

- 2 fazani,
- 300 g slanina,
- o ceapa mijlocie,
- o ceasca zeama de carne,
- ½ pahar de vin alb,
- sare,
- un catel de usturoi.

Dintre toate vanaturile cu pene, fazanul este acela care trebuie neaparat tinut cateva zile dupa ce a fost vanat, intr-un loc bine ventilat inainte de a fi pregatit.

Durata aceasta de fezandare (fragezire si maturare) depinde insa de vreme si de temperatura. Pe timp umed si calduros nu trebuie tinut mai mult de trei zile. Pe timp racoros se poate pastra si o saptamina.

Ingrediente:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.