Cum sa iti recuperezi telefonul pierdut?

Cum sa iti recuperezi telefonul pierdut?

Telefoanele mobile sunt micile gadget-uri de care am devenit, cu totii, dependenti in ultimele 2 decenii (poate chiar mai mult, de cand telefoanele au inceput sa se transforme in smartphone-uri).

De aceea, in momentul in care realizam ca este posibil sa ne fi pierdut telefonul, ne panicam si tratam situatia ca o adevarata tragedie.

Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi in momentul in care iti dai seama ca nu-ti gasesti telefonul?

1

Fa rapid rost de un alt telefon si suna-te! In cazul in care suna si il auzi undeva in apropierea ta, inseamna ca ai noroc si doar l-ai pus intr-un loc de care ai uitat. Urmeaza sunetul pana la locul in care se ascunde telefonul tau pierdut.

2

In cazul in care suna (dar nu il auzi in apropierea ta), poate ai norocul sa-ti raspunda cineva care l-a gasit si cu care te poti intalni pentru a-l recupera.

3

Daca telefonul tau este de fapt un smartphone cu GPS, profita de acest lucru si incearca sa afli pe unde este cu ajutorul unui site specializat, precum windowsphone.com (care iti permite sa iti si suni telefonul sau sa-ti "stergi telefonul" in cazul disperat in care esti sigur ca nu-l mai poti recupera si preferi sa stergi toate informatiile de pe el).

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Nu este un secret pentru nimeni faptul ca viata devine mai usoara atunci cand ai un telefon...
Telefonia mobila evolueaza pe zi ce trece, ca de altfel intreaga lume a electronicii! Asa se face...
Bateriile externe se aseamana destul de mult cu hard-disk-urile externe, iar greutatea lor variaza in functie de...