Gospodina, sfaturi bucatarie

Lista articolelor despre gospodina si sfaturi bucatarie pe AflaCum.ro

Articole despre gospodina si sfaturi bucatarie

Citeste cele mai noi articole despre gospodina si sfaturi bucatarie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre gospodina si sfaturi bucatarie, pe AflaCum.ro!

Daca iti place sa gatesti, cu siguranta ai intampinat si destule neplaceri in bucatarie. Mancare lipita, gust nedorit, aroma nu tocmai placuta? Pentru orice problema exista o rezolvare atunci cand gatesti. Iata cateva sfaturi utile in acest sens.

Sfaturi importante pentru gospodine:

- mancarea nu trebuie sa mai dea in foc! E simplu sa eviti aceasta neplacere. Unge marginea oalei cu unt si mancarea nu va mai da in foc. Merge mai ales pentru preaprate pe baza de cartofi, paste sau orez;

Iti place sa gatesti? Esti o gospodina priceputa? Vrei sa ai mereu alimente proaspete? Atunci o sa tii cont de aceste trucuri adunate din bucatariile gospodinelor. Garantam ca iti vor usura munca.

Intr-un alt articol(apasa aici pentru a-l citi), iti prezentam trucuri numai bune pentru activitatea ta din bucatarie. Am mai descoperit cateva, pe care vrem sa ti le impartasim

1. Legume mai crocante. Pune legumele in apa rece, inainte de a le gati. Ai grija sa fie si o jumatate de cartof in apa respectiva.

Iti place sa gatesti? Esti o gospodina priceputa? Atunci o sa te incante sfaturile de mai jos. Nu te altceva, dar iti vor usura munca in bucatarie.

1. Marinarea carnii. Pentru eficienta maxima, marineaza carnea in bere blonda, amestecata cu sare, sos de soia si piper.

2. Sare in exces. Daca ai scapat prea multa sare in ciorba, cufunda in oala o bucata de tifon in care ai pus cateva linguri de orez. Acesta va absorbi sarea in exces.

Unii oameni gatesc, din placere, mancaruri complicate si variate. Altii o fac mai mult din nevoie, ca o rutina inevitabila. Indiferent de ce parte a baricadei esti, iti aratam cum poti sa ai rezultate notabile in bucatarie; sa fii mai eficient, pana la urma.

1. Adauga sare si lapte peste conopida pentru a o pastra alba. Conopida tinde sa se innegreasca in timpul procesului de fierbere. Pentru a evita asta, adauga lapte si sare in apa in care urmeaza sa o fierbi.

2. Pastreaza aspectul legumelor si dupa fierbere. Legumele se pot distruge prin fierbere, frigere sau prajire. Nu si daca, le treci prin apa rece ca gheata, imediat dupa preparare. ;)

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.