Gratar, sorici porc

Lista articolelor despre gratar si sorici porc pe AflaCum.ro

Articole despre gratar si sorici porc

Citeste cele mai noi articole despre gratar si sorici porc publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre gratar si sorici porc, pe AflaCum.ro!

Soriciul de porc este printre cele mai asteptate aperitive servite la masa de Craciun.

Ca sa fie mai fraged si mai gustos, soriciul de porc se consuma fript fie la flacara aragazului, fie pe gratar.

Ingrediente:

- sorici porc,
- sare.

Mod de preparare:

Soriciul este un aliment devenit traditional pe care majoritatea romanilor il consuma, mai ales in perioada Craciunului. Pielea de la porc trebuie, totusi, consumata cumpatat. Excesul poate provoca probleme de sanatate.

Ce contine soriciul. Pielea porcului nu e cu mult diferita de cea a gainii. Soriciul contine multe calorii si proteine inferioare(colagen).

Cum sa consumi sorici:

Una dintre retetele preferate ale romanilor sunt mititeii sau micii. Acestia sunt deliciosi la gratar daca stii cum sa ii prepari.

Ingrediente:

- 1 kg carne de vaca de la gat,
- 200 grame seu de vaca,
- un varf de cutit de piper,
- chimen,
- bicarbonat,
- o capatana de usturoi,
- sare.

Pentru fript la gratar trebuie alesi neaparat porumbei foarte tineri.

Ingrediente:

- porumbei,
- 2 linguri de pesmet,
- 2 linguri de unt topit,
- sare,
- piper.

Adevaratul biftec este facut numai din muschi. In acest caz, muschiul de vaca se frige pe gratar si se tine aproximativ o jumatate de ora.

Ingrediente:

- 1,2 kg muschi de vaca,
- o lingurita de untura (sau o feliuta de slanina),
- sare.

Aceasta reteta este suficienta pentru 6 persoane cu conditia sa serviti antricoatele de vaca fripte la gratar cu legume si salata de sezon.

Ingrediente:

- 6 antricoate,

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pentru a obtine o friptura suculenta si aromata, pregatiti cotletele cu cateva ore inainte de a incinge...
O reteta usor de realizat este carnea pregatita la gratar si servita cu garnitura de legume. Din...
O friptura suculenta la gratar este muschiul de porc. Acesta se frige dupa ce se portioneaza in...
Preparat primavara, mielul la gratar poate fi servit cu garnitura de legume si salata de sezon. Ingrediente: ...
Pentru cei care vor sa manance sanatos si nu suporta prajelile din motive de sanatate, o solutie...
Daca nu vrei sa se termine vara fara a te duce la un gratar cu prietenii in...