Herpes genital, scurgeri vaginale

Lista articolelor despre herpes genital si scurgeri vaginale pe AflaCum.ro

Articole despre herpes genital si scurgeri vaginale

Citeste cele mai noi articole despre herpes genital si scurgeri vaginale publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre herpes genital si scurgeri vaginale, pe AflaCum.ro!

Herpesul este o boala cu transmitere sexuala foarte comuna, ale carei simptome pot fi tratate, fara ca boala in sine sa fie vindecata.

Netratarea herpesului genital poate duce la molipsirea bebelusilor in timpul nasterii, poate cauza inflamarea vezicii urinare si a rectului, cauzand in anumite cazuri meningita.

Iata cum poate fi depistat herpesul:

Eruptiile de herpes sunt cauzate de doua virusuri: herpes simplex 1 (HSV-1), cel care cauzeaza herpesul oral si herpes simplex 2 (HSV-2), responsabil pentru herpesul genital. Asadar, herpesul este de natura virala nu bacteriana, deci nu poate fi tratat cu antibiotice! De asemenea, virusl ramane latent in organism si se poate declansa in perioade de stres sau atunci cand exista alte slabiciuni ale organismului. Herpesul, indiferent de tip, este foarte contagios. Exista, din fericire, cativa pasi prin care poti preveni reaparitia herpesului si raspandirea acestuia!

Cum sa stopezi eruptia de herpes:

Mergi la medic, daca faci herpes de minimum 3 ori pe an. In aceasta situatie, trebuie sa mergi la medicul specialist! Acesta va face teste de diagnostic pentru a determina tipul de herpes pe care il ai si astfel iti poate oferi tratamentul potrivit. Identificarea infectiei este importanta pentru tratare si prevenirea transmiterii.

Herpesul genital este cauzat de catre virusul numit herpes simplex, fiind o infectie la nivelul organelor genitale, care dureaza timp de cateva saptamani.

Iata cateva metode naturiste, simple, de tratare a acestei afectiuni:

Aplicati niste metode simple, cum ar fi:

Cancerul cervical este unul dintre cele mai comune tipuri de cancer, in cazul femeilor si ataca celulele cervixului, parte inferioara a uterului, care face legatura cu vaginul.

Majoritatea cazurilor de cancer cervical sunt cauzate de virusul uman papiloma, care poate fi contactat pe cale sexuala si care afecteaza femeile de toate varstele.

Factorii de risc includ: sexul neprotejat, partenerii sexuali multipli, supraponderalitatea, folosirea de anticonceptionale orale, cauze genetice, fumatul, imunitatea scazuta, sarcinile multiple si sarcina la varste fragede.  Acet tip de cancer este unul tacut, simptomele nefiind vizibile in faza incipienta, insa resimtindu-se dupa ce cancerul afecteaza si alte organe, in faza de metastaza.

Tratarea herpesului genital implica tratarea simptomelor si diminuarea severitatii leziunilor, pentru a usura situatia pacientului, pe cat posibil.

In realitate, la fel ca in cazul racelilor comune, nu exista un tratament propriu-zis pentru herpesul genital. Medicamentele adiministrate, inca de la aparitia acestei afectiuni, diminueaza durerea si reduc disconfortul cauzat de basici si febra.

Este indicat, ca odata cu aparitia herpesului genital, sa cereti ajutor medical specializat, deoarece leziunile cauzate de acesta pot fi dureroase si pot da senzatie de usturime, creand disconfort. Leziunile pot aparea in zona genitala, inghinala, in anus sau in zona sacrala, existand cazuri in care mai multe din aceste zone pot fi afectate, concomitent.