Cum poti slabi 2 kg in doua saptamani?

Cum poti slabi 2 kg in doua saptamani?

Slabirea in greutate in 2 saptamani, presupune arderea a 17,500 de calorii, prin dieta si exercitii fizice, ponderea de kilograme in minus fiind de 0,15 kg/zi.

Daca doriti sa slabiti 2 kg in 2 saptamani, atunci trebuie sa faceti exercitii fizice, intr-un mod mai eficient si sa va reduceti aportul de calorii consumate.

Iata cum puteti face aceasta:

1

Exercitii fizice de accelerare a metabolismului.

- Faceti miscare dimineata. Daca obisnuiti sa faceti exercitii fizice dupa-masa sau seara, trebuie sa stiti ca antrenamentul de dimineata va accelereaza metabolismul cu pana la 14 ore, asadar este bine sa faceti exercitii fizice timp de 20-30 de minute, dupa ce va treziti.

- Beti cafea inainte de antrenament, deoarece aceasta ajuta la marirea intensitatii exercitiilor, asadar veti depune mai mult efort.

- Ascultati muzica, cu 140 de beat-uri pe minut, deoarece mareste intensitatea antrenamentului fizic. Evitati cititul sau privitul la televizor, deoarece aceste activitai va pot face sa ardeti mai putine calorii.

- Impartiti-va antrenamentul in exercitii intense si in unele mai usoare. Astfel este indicat sa faceti 45 de minute de exercitii cardio, din care 10 minute sa fie de incalzire, 25 de minute de alergare intensa, alternata cu un ritm moderat si 10 minute de relaxare.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cu totii putem lua in greutate, fara sa ne dam seama, din cauza unui consum mai mare...
Dietele sunt diverse si destul de controversate. Unele sunt foarte eficiente, altele nu dau randamentul scontat si...
Cafeaua nu te ajuta doar sa te trezesti de dimineata ci si sa...slabesti! Bine, nu de una...