Omega 3, ansoa

Lista articolelor despre omega 3 si ansoa pe AflaCum.ro

Articole despre omega 3 si ansoa

Citeste cele mai noi articole despre omega 3 si ansoa publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre omega 3 si ansoa, pe AflaCum.ro!

Acizii grasi Omega 3 sunt esentiali in dezvoltarea creierului, precum si in pastrarea sanatatii intregului organism, asadar consumul lor este foarte important.

Exista o serie de specii de pesti, bogate in acizi Omega 3, dupa cum urmeaza:

Pestii de apa rece contin multi acizi Omega 3, deoarece se hranesc cu alge, bogate in acid docosahexaenoic, pentru a-si forma un strat de grasime protector, necesar supravieturii in ape reci, cu un continut ridicat de Omega 3.

Fie ca lucrati pe timp de noapte sau ca trebuie sa conduceti o masina, iata ce trebuie sa faceti pentru a va imbunatati vederea pe intuneric:

1. Pregatirea ochilor pentru lumina slaba:

Purtati ochelari cu lentile rosii, timp de 20-30 de minute, inainte de a avea contact cu lumina slaba, deoarece acest lucru va ajuta ochii sa se concentreze in primul rand pe miscare si sa se obisnuiasca cu intunericul.  

Uleiul de canola este extras din seminte de rapita si are numeroare beneficii asupra organismului.

Acesta  are o concentratie mai mare de acizi grasi omega 3 decat uleiul de masline, contine vitamina E si vitamina K in concentratie mica si scade colesterolul rau din organism.

Expertii spun despre uleiul de canola ca rezista la oxidare si poate fi depozitat in camara, la intuneric si un an de zile fara sa isi schimbe proprietatile.

Daca un singur mar pe zi ne mentine sanatosi, consumul de nuci protejeaza inima si previne aparitia atacului vascular cerebral.

Conform unui studiu realizat la Centrul de cardiologie din Baltimore, SUA, s-a descoperit ca opt nuci pe zi tin arterele flexibile si inima sanatoasa.

Cand sa consumi nuci?

Sa ai un aspect sanatos, ingrijit si frumos presupune sa ai si un par sanatos si stralucitor. Pe langa produsele de ingrijire a parului din comert, exista multe alte remedii naturiste eficiente in tratamentul parului si al scalpului. De multe ori acestea nu sunt costisitoare si reprezinta remedii durabile.

Evident, alimentatia noastra influenteaza major sanatatea intregului corp, deci si a parului, fapt pentru care aveti grija sa aveti un meniu echilibrat, bogat in fructe si legume. Este esential sa consumati:

Uleiuri. nucile, somonul, ouale sunt bogate in acizi grasi omega-3, ce fac parul stralucitor. Sunt bogate si in proteine ceea ce ajuta la cresterea parului si la intarirea lui. Puteti apela la o masca cu ulei de masline pe care sa-l masati pe par pana la radacina si sa-l lasati timp de cca o ora sa actioneze. Apoi putei sa clatiti. Uleiul de masline e bogat in vitamine si ajuta nu numai parul dar si scalpul (il curata si vindeca de orice fel de iritatii).