Mustar

Lista articolelor despre mustar pe AflaCum.ro

Articole despre mustar

Citeste cele mai noi articole despre mustar publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre mustar, pe AflaCum.ro!

Gogosari in sos de mustar - o reteta foarte simpla pe care orice gospodina si-ar dori sa o cunoasca. Cat despre gust? Probabil, niciunul dintre voi nu se va declara nemultumit de el. Sa vedem despre ce este vorba.

Ingrediente:

- 2 kg gogosari(curatati);

Salata de cartofi poate parea o reteta saraca in ingrediente. Nu si aceasta! In opinia multor bucatari renumiti, salata de cartofi pe care urmeaza sa ti-o prezentam este cea mai buna din gama sa. E cremoasa, aromata si foarte usor de facut.

Ingrediente:

- un kg si jumatate de cartofi rosii;

Nu exista nicio indoiala: hot dog-ul, hamburgerii si sandwich-urile nu ar fi la fel de gustoase fara mustar. Gustul placut de mustar ii face pe oameni sa il foloseasca in combinatie cu unele alimentele, cum ar fi mezelurile. Insa, mustarul poate avea si anumite beneficii asupra sanatatii.

Mustarul este facut din seminte de mustar, iar acestea sunt benefice pentru tratarea unor tipuri de cancer. Semintele de mustar fac parte din grupul de plante Brassica si aceste seminte contin agenti anti-cancerigeni.

Curcuma da mustarului culoarea galbena si reduce riscul de cancer la san si la colon in timp ce seleniul combate cancerul de prostata. Seleniul contine agenti anti-cancerigeni care ajuta la incetinirea cresterii celulelor canceroase si in acelasi timp  le protejeaza pe cele bune.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.