Posturi debutant, internship

Lista articolelor despre posturi debutant si internship pe AflaCum.ro

Articole despre posturi debutant si internship

Citeste cele mai noi articole despre posturi debutant si internship publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre posturi debutant si internship, pe AflaCum.ro!

Daca sunteti in ultimul an de facultate, a venit momentul sa va ganditi locul de munca, pe care v-ar placea sa-l aveti dupa ce terminati scoala.

Acesta ar putea crea un precendent pentru miscarile ulterioare in cariera si poate fi considerat piatra de temelie a carierei pe care vi-o puteti face, daca incepeti cu un job potrivit.

Iata cateva sfaturi despre cum puteti sa va alegeti un prim loc de munca:

Ai obtinut acel internship pe care ti l-ai dorit dintotdeauna. Felicitari!

Totusi, obtinerea unui internship este doar inceputul. Vei avea nevoie sa transformi acest internship in succes. Un element crucial al acestuia este notarea obiectivelor internshipului, in asa fel incat sa le poti impartasi supervizorului tau. Stabilirea unor scopuri reprezinta un pas major catre succes, va crea o impresie pozitiva in cadrul companiei, care se poate transforma intr-o oferta pentru un loc de munca sau cel putin o recomandare entuziasmata.

In momentul scrierii scopurilor internship-ului, tine minte ca principiul cheie e ca telul sa fie clar specificat si masurabil. Chiar daca acest lucru pare destul de simplu, scrierea unor scopuri importante e dificila. Un scop specific va defini in mod clar ce cunostinte si aptitudini vor fi dobandite. De exemplu, o greseala obisnuita facuta in notarea obiectivelor unui internship este “intelegerea afacerii”. Desi conceptul din spatele scopului precizat este bun, aceasta exprimare nu da de inteles dobandirea de cunostinte sau aptitudini. Un obiectiv mai bun ar fi “sa fii capabil sa explici cu claritate felul in care compania acorda valoare adaugata clientilor”. Obiectivul ar trebui sa fie si masurabil – acest lucru presupune o data limita si consultarea cu supervizorul pentru a asigura calea spre atingerea scopului.

Daca esti student la facultatile de film, media sau orice alte cursuri in comunicare, o cerinta e foarte probabil sa fie un internship intr-o institutie media.

Este foarte important sa profiti de oportunitatea de a fi stagiar in domeniu, nu doar pentru a-ti obtine diploma, dar si pentru a putea vedea cu ochii tai ceea ce se petrece in industria in care vei lucra in curand.

Iata cateva modalitati de alegere a celui mai bun internship media pentru tine:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.