Pozitie corp

Lista articolelor despre pozitie corp pe AflaCum.ro

Articole despre pozitie corp

Citeste cele mai noi articole despre pozitie corp publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre pozitie corp, pe AflaCum.ro!

Imbunatatirea posturii necesita putina munca si rabdare, dar merita din plin! O pozitie corecta a corpului inseamna sanatate si o stare generala mai buna. Iata cateva strategii simple pentru verificarea posturii si corectarea acesteia, daca e necesar.

Imbunatatirea posturii in pozitia sezut:

1. Mentine spatele intr-un unghi drept in raport cu coapsele. Tine coapsele intr-un unghi de 90 grade fata de gambe. De asemenea, umerii, capul drept si gatul trebuie sa fie drepte, iar spatele si calcaiele aliniate. Incearca sa aliniezi spatelee cu spatarul scaunului de birou. Astfel, vei evita sa te apleci, desi tentatia e mare mai ales daca stai mult pe scaun.

Limbajul corpului este, de multe ori, mai important decat limbajul propriu-zis(comunicarea verbala). Studii recente au aratat ca persoanele care comunica in mod eficient, folosind acest limbaj nonverbal, detin un nivel mai ridicat de inteligenta emotionala.

Astazi, iti prezentam cateva sfaturi despre limbajul corpului si ce spune acesta despre tine.

1. Stai drept. Stand ghemuit in scaunul tau si acoperindu-ti fata cu mainile nu vei face decat sa arati lipsa de respect fata de interlocutor! Transmiti, astfel, ca nu ai interes pe subiectul respectiv. Daca stai, in schimb, cu spatele drept si umerii inapoi, vei arata siguranta de sine ( o pozitie de forta).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.