Ridicare greutati

Lista articolelor despre ridicare greutati pe AflaCum.ro

Articole despre ridicare greutati

Citeste cele mai noi articole despre ridicare greutati publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ridicare greutati, pe AflaCum.ro!

Iata cum poti arde mai multe calorii in timpul zilei:

1. Faceti miscare de dimineata, pentru a va grabi metabolismul.

2. Dati aparatul de aer conditionat mai tare, deoarece organismul va arde mai multe calorii, incercand sa se incalzeasca.

Iata cateva metode simple si rapide, prin care va puteti antrena musculatura partii superioare a corpului:

In primul rand trebuie sa stiti ca puteti face acest lucru si fara sa fiti dependenti de sala de forta si de aparate, facand zilnic niste exercitii simple acasa, oricand aveti putin timp liber si fiind perseverenti.

Flotarile sunt cele mai simple, mai usoare si mai eficiente exercitii prin care va puteti intari musculatura partii superioare a corpului (abdomene, umeri, spate, brate). Este foarte important sa efectuati corect aceste exercitii, cu spatele drept, cu umerii perpendiculari pe brate si cu coatele indoite inspre interior. Faceti 3 seturi a cate 15, 25 si 50 de flotari, marind volumul pe masura ce le faceti. Nu aveti nevoie de pantofi speciali, aparate sau greutati pentru a efectua acest exercitiu. Aveti nevoie doar de o podea si de multa ambitie.

Daca vrei sa ai un aspect fizic de invidiat si un abdomen bine lucrat sau cel putin tanjesti dupa un abdomen plat, iata cateva sfaturi pentru a obtine fizicul mult visat.

- In primul rand, ai nevoie de un program alimentar. In dieta trebuie sa incluzi doar alimentele pe care ai voie sa le consumi, luand la cunostinta si acea lista de produse pe care trebuie sa le eviti.

- Consulta un dietetician pentru asta, sau daca te duci la o sala de gimnastica, roaga-l pe instructorul de la sala de gimnastica sa iti dea o mana de ajutor in acest domeniu. Practic, acest lucru este esential pentru a reglementa aportul alimentar si a detine un control strict asupra grasimii acumulate in jurul abdomenului.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.