Snitele, mancare post

Lista articolelor despre snitele si mancare post pe AflaCum.ro

Articole despre snitele si mancare post

Citeste cele mai noi articole despre snitele si mancare post publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre snitele si mancare post, pe AflaCum.ro!

Esti vegetarian sau vrei sa tii post? Iti prezentam astazi o alternativa excelenta pentru inlocuirea carnii. Ne referim la snitelul de soia. Reteta e simpla, iar gustul minunat e garantat. Asadar, ia un pix si o foaie si noteaza.

Ingrediente:

- 200 g de soia;

Te afli in perioada Postului sau poate , pur si simplu, nu consumi carne? Daca esti intr-o astfel de situatie, aceasta reteta asta este pentru tine. Snitelele din cartofi, caci la ele facem referire, se prepara rapid si ofera un gust de neuitat. Le poti consuma inclusiv la micul dejun!

Snitele din cartofi. Ingrediente:

- 4 cartofi mari;

Postul Craciunului a inceput! Credinciosii din intreaga lume, trec printr-o perioada 40 zile in care curatarea trupului si sufletului de pacate este esentiala. Pana la 25 decembrie, o serie de restrictii alimentare sunt obligatorii, daca doresti sa postesti cu adevarat.

Ce ai voie sa mananci in Postul Craciunului:

- carnea, ouale si branza nu se consuma deloc in aceasta perioada.

Snitele de pui! Cu siguranta, cele mai multe gospodine au gatit aceste minunatii culinare. Nu stim, insa, cate au facut-o dupa aceasta reteta speciala! Sa vedem despre ce este vorba.

Ingrediente:

- 4 bucati de piept de pui, fara os si fara piele;

Salata de sfecla cu ciuperci este o minunatie gastronomica, usor de facut, foarte gustoasa,  foarte bogata in vitamine si o optiune numai buna pentru perioadele de post.

Ingrediente:

- 4 sfecle mici(2 medii sau una mare);

Snitelul de legume este o alternativa a snitelului de carne, la fel ca si chiftelele de legume.

Ingrediente:

- 2 morcovi,
- un patrunjel,
- 4 cartofi,
- 1/4 de varza,
- o mana de fasole,
- una de mazare,
- 2 oua,
- 2 linguri de faina,
- o lingura de branza rasa,
- o lingura de pesmet,
- 2 linguri de untura,
- sare.

Mod de preparare:

Se fierb impreuna sau separat, in apa cu sare: morcovii, patrunjelul, cartofii fara coaja, varza (oparita mai inainte), fasolea verde si mazarea boabe, verde.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa